anyżowa
Fanka BB :)
No mi dokuczają trochę bóle głowy i nudności, trądzik . Dobrze że u Ciebie oki.Czuje sie bardzo dobrze. Żadnych skutkow ubocznych. I biorę tylko estrofem, pewnie w poniedziałek mi coś dołoży. A jak u Ciebie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No mi dokuczają trochę bóle głowy i nudności, trądzik . Dobrze że u Ciebie oki.Czuje sie bardzo dobrze. Żadnych skutkow ubocznych. I biorę tylko estrofem, pewnie w poniedziałek mi coś dołoży. A jak u Ciebie?
Trzymam zatem mocno za Ciebie kciuki. To jest loteria, u jednej zaimplantuje się pierwszy zarodek, u innej siódmy.nie mam pojęcia. Marzy mi się, żeby więcej stymulacji nie przechodzić... Ale wiadomo, mamy tylko jednego mrożaka. Jak się nie powiedzie, trzeba będzie...
Nie trzeba czekać. W niektórych klinikach histero to standard…Cześć dziewczyny, ja już w domu, miałam histeroskopię operacyjną - stwierdzony przerost endometrium i łyżeczkowanie. Do teraz jestem w szoku bo to normalnie na sali operacyjnej. Muszę czekać na wynik około miesiąca i szczerze mówiąc jestem zesrana czy tam coś nie wyjdzie... Przyjdzie mi odwołać wizytę grudniową w klinice bo bez wyniku to w zasadzie nie ma po co jechać. Czuję jakbym zamiast kilku kroków do przodu zrobiła parę metrów w tył.... Nie wiem nawet kiedy mogę coś zacząć po łyżeczkowaniu, czy czasem nie jest tak że trzeba odczekać kilka m-cy.
Dziś dopiero drugi dzień, ale popołudniu czułam już jajniki. Pewnie kwestia głowy albo okresu.@nieznośne_poplątanie jak tam idzie stymulacja? Kiedy jakiś podgląd?![]()
Miałam histero operacyjna, też przerost endo. Na wynik czekam, minęło 3 tyg. I mi mówili, że transfer od razu.Cześć dziewczyny, ja już w domu, miałam histeroskopię operacyjną - stwierdzony przerost endometrium i łyżeczkowanie. Do teraz jestem w szoku bo to normalnie na sali operacyjnej. Muszę czekać na wynik około miesiąca i szczerze mówiąc jestem zesrana czy tam coś nie wyjdzie... Przyjdzie mi odwołać wizytę grudniową w klinice bo bez wyniku to w zasadzie nie ma po co jechać. Czuję jakbym zamiast kilku kroków do przodu zrobiła parę metrów w tył.... Nie wiem nawet kiedy mogę coś zacząć po łyżeczkowaniu, czy czasem nie jest tak że trzeba odczekać kilka m-cy.
Oby wszystko szło pomyślnie wg planuDziś dopiero drugi dzień, ale popołudniu czułam już jajniki. Pewnie kwestia głowy albo okresu.Podgląd w środę.
PokaaaU mnie chj cieńu dziwo mąż nawet to widzi, wiec to nie mój wymysł