raisonnablement
Fanka BB :)
6+4super, ktory u Ciebie tydzien i dzień ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
6+4super, ktory u Ciebie tydzien i dzień ?
u mnie jest tak że poprostu z wynikami trzeba podejść do położnych i to one zakładają, bez wizyty u lekarza dodatkowejMi też dzisiaj założył
musisz sprawdzać w aptece cena się różni między aptekami ( 65 a 125 zł o ile dobrze pamiętam )Chyba popyt na tabletki na mdłości się zwiększył bo ostatnio płaciłam 80 zł a dziś 99,99 za opakowanie
Jak ktoś bierze 4 dziennie to masakra![]()
Dziś coś lekarz mówił, że xonvee mają wycofywać, a ma się pojawić inny lek w podwójnej dawce, ale nie zapamiętałam nazwyChyba popyt na tabletki na mdłości się zwiększył bo ostatnio płaciłam 80 zł a dziś 99,99 za opakowanie
Jak ktoś bierze 4 dziennie to masakra![]()
Ja mam Zamiar brać teraz po jednej bo ostatnio mi jedna pomagała i mam nadzieję że końcem grudnia będzie lepiejDziś coś lekarz mówił, że xonvee mają wycofywać, a ma się pojawić inny lek w podwójnej dawce, ale nie zapamiętałam nazwy![]()
Ciekawe czy dwa razy droższy xDDziś coś lekarz mówił, że xonvee mają wycofywać, a ma się pojawić inny lek w podwójnej dawce, ale nie zapamiętałam nazwy![]()
Ja właśnie dzwoniłam i dr max w Krakowie to 75, a doz 89musisz sprawdzać w aptece cena się różni między aptekami ( 65 a 125 zł o ile dobrze pamiętam )
Dotyczy to całego asortymentu. Ceny takie same są jeśli ma się refundację