klaudia16
Fanka BB :)
to jest mój test ( fecalle z Rossmana który podobno wybarwia się najlepiej ) przy ostatnim biochemię z beta 30 parę . Także nie wiem jak to jestNo właśnie nie wiem jak to działa.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to jest mój test ( fecalle z Rossmana który podobno wybarwia się najlepiej ) przy ostatnim biochemię z beta 30 parę . Także nie wiem jak to jestNo właśnie nie wiem jak to działa.
A to nie znam takiegoAle Natt bierze besins, on wychodzi
dlaczego masz taki blat w kuchni jak ja?to jest mój test ( fecalle z Rossmana który podobno wybarwia się najlepiej ) przy ostatnim biochemię z beta 30 parę . Także nie wiem jak to jestgrunt że u ciebie jest , beta potwierdziła także czekamy na rozwój sytuacji
![]()
haha nie wiemdlaczego masz taki blat w kuchni jak ja?
no ja taki mam i jestem zadowolona, bo nie widać na nim nawet jak jest pochlapanyhaha nie wiemale chętnie bym się go pozbyła haha
ale narazie się na to nie zanosi
![]()
znaczy blat blatem może ale meble dramat .. ale to długa historiano ja taki mam i jestem zadowolona, bo nie widać na nim nawet jak jest pochlapanynie to, że mam pochlapane blaty ale jednak jak coś się przygotowuje to estetycznie tak mi bardziej pasuje
![]()
Ja ostatnio miałam rozkminy czy nie kupić gdzieś działki. Na razie rekreacyjnie, z jakimś domkiem na weekend czy coś a potem w przyszłości może na stałe. Ale te ceny wszystkiego są teraz kosmiczne…znaczy blat blatem może ale meble dramat .. ale to długa historianiestety nie mieszkamy na swoim , mieszkamy w mieszkaniu rodziców męża , mamy w planach może w przyszłym roku coś kupić jak się uda , a tutaj nie chcemy za bardzo pakować pieniędzy i tak już zrobiliśmy łazienkę , mieszkania sprzedać nie chcą , w nadaje się ono do genralnki , jest tylko ogarnięte żeby było w miarę ale jak się głębiej przyjrzysz to wszystkie się stypie bo ma 100 lat
znaczy no ,meble są nowe (omijając kuchenne bo te maja z 5-6 lat ) ale wiesz ściany , sufity do zrobienia , sufitu są jeszcze na starą metodę na butelkę
nie no maskara