Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oczywiścieCzy ja jako starzec kreskowy mogę prosić o przywrócenie zasady, że nie ma gadania "ojejeczki, jakiś cień mi wyszedł ale Wam nie pokażę"? Masz cienia = wstawiasz foto. Zrozumiałe
no faktycznie na tym zdjęciu jak dla mnie nic nie widać , ale ale .. jutro może będzie widać więcej
Coś przebija, najbardziej od góry widoczne
Szewc chodzi w podartych butachWiecie co jest najlepsze ? Że prowadzę te kreski i sama się nigdzie nie wpisałam haha ale myślę że w poniedziałek to zrobię jak będę widziała czy jest po owu czy przed
Moje oczy coś widzą!
Coś przebija, najbardziej od góry widoczne
Oby to było to![]()
Może to dziwnie zabrzmi, ale czuję się dosłownie tak samo jak w ciszy z synem i córka xd mam takie dziwne uczucie, nawet nie umiem tego określić. Jak to się potwierdzi to będę się z tego śmiała, że szybciej wiem o ciazy niz test. A betę zrobię sobie spokojnie 11.12.Moje oczy coś widzą!