reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Lipcowe Mamy 2025 ☀️

U mnie tak jest jak tatuś wraca. Darcie i musi z nim być ale tak go sobie nauczył. Ja tłumaczyłam do skutku że mama musi ugotować itd.
Jak gotuję to czeka. Ale jak leżę to przynosi zabawki/gry i koniec.

Powtarzam sobie, że z drugim nie będę się bawić 😅 (nie że wcale, ale na pewno dużo mniej).

Ostatnia edycja:
reklama
Hej dziewczyny u mnie 7+2 😉 Generalnie czuje się dalej ok, jedyne co to serducho i ciśnienie mi coś doskwiera. Ciśnienie mam w większości w normie, a wczoraj wieczorem 134/89 albo 129/91. Leków nie brałam bo przez ostatnie tygodnie był spokój z tym ciśnieniem. Teraz rano 124/87. Ja nie wiem 😐 Nigdy z tym dolnym ciśnieniem nie miałam problemu. W nocy mnie obudziło kołatanie serca i takie odczucie jakby mi miało wyskoczyć z piersi 😳. Nie wiem czy to wychodzą jakieś stresy podświadomie czy co się dzieje... Będę kontrolować to ciśnienie, najwyżej zacznę brać leki 😐

reklama
Do góry