reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Skoro są chipsy o smaku octu to lody o smaku paracetamolu to kwestia czasu🤣 raz miałam zapalenie ucha poszłam na IP i co: Proszę wziąć paracetamol, jak nie przejdzie to wypiszemy antybiotyk. Ehhh😅
Mój brat dostał na skręcona nogę rebus już nie pamiętam co dokładnie pisało w dół co za słowo a od niego w bok, paracetamol, lód, Odpoczynek i coś tam jeszcze...

reklama
to troche szok, że do narkozy nie zlecili żadnych badań...
No właśnie mnie to też mocno dziwi, a u mnie tylko na kartce z przygotowaniem jest napisane, że konsultacja z anestezjologiem przed zabiegiem i tyle. Nawet nie wiem co zabrać, bo tych informacji też nie dostałam. Niby wszystko miało być na kartce, a jak dotarłam do domu i zaczęłam czytać, to okazało się, że nie ma tam praktycznie nic istotnego. 🙄

Do góry