Klemensa
Fanka BB :)
Ja to potrafię w influensing xdna watku o IVF już też prożek hula![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to potrafię w influensing xdna watku o IVF już też prożek hula![]()
Dzięki, szkoda że już kupiłam tamWszystkie
Aż sprawdziłam i u mnie ta sama cena proga, podrożał kilka miesięcy temu bodajże. Teraz online jest 42.75 plus pobranie 6zl. Wcześniej był chyba 39 czy cośDzięki, szkoda że już kupiłam tam![]()
Czyli Starej Staraczce się udałoNic nie pisałam, bo nie chce już tu wam spamować. Generalnie miałam być na becie jutro (i będę), ale to mi wcale nie przeszkodziło pójść też dzisiaj. Rano miałam spadek temp -0.3 i się przestraszyłam, że progesteron spada czy coś.
3.12 - beta 6.25, progesteron 16.2
4.12 - beta 18.8, progesteron 22.1
5.12 - beta 28.5, progesteron 21.5
6.12 - beta 59.2, progesteron 27.2
To ja pamiętam tą dramęTak, pamiętam to ...
Albo jakaś wpadla nagle ze swoja historia blablabla i z radą "odpuśćcie!" Xddd
Szkoda, wiadomo… ale przynamniej wiesz na czym stoisz.Melduję, że test biały jak śnieg. Ale przynajmniej mam "spokojną" głowę![]()
o nieNiestety beta wyszła 2,3 więc ciąży nie ma, zrobiłam jeszcze dwa testy dziś i na każdym biało więc nie fajny psikus pink mi zrobiłmiesiączkę powinnam dostać w sobotę więc teoretycznie „mam czas” ale praktycznie wiem że ten cykl jest już stracony, następna owulacja prawdopodobnie w Sylwestra więc liczę na noworoczny cud
Ale mega gratuluję każdej z piękna Kreseczka i beta, mam nadzieję że z jak najmniejszą grupą stąd spotkam się na styczniowych kreskach
![]()