reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

reklama
To u mnie w śląskim labolatorium koło 50 zł , a jak jeżdżę do inne labolatorium nazywa się granmed to place 50 zł za betę i proga także jest mega tanie , ale zawsze pełno ludzi tam jest i trzeba się wyczekać trochę

My dzisiaj podzialalismy było ciężko i dla męża i dla mnie , no ale zaaplikowane jak to mówimy 😅 to teraz czekamy , oczywiście z racji tego że zamówiłam zapas testów to wczoraj pierwszy dzień po zastrzyku sobie zorbilam zobaczyć jak to wygląda i myślałam że będzie taka mega ciemna a tu szału nie było 😅 teraz czekamy do soboty i zaczynamy maraton sikania haha 😅 wysłałam wczoraj mężowi test to mi napisał ,, i niech taki zostanie ,, haha 😅 oby 🤞

reklama
Mnie w laboratorium też już rozpoznają bardzo dobrze, bo zawsze tam jestem tylko ja 😅 Za pierwszym razem mi nie mogły pobrać 5 razy kłuły, babce się igla wyślizgnęła jak już się wbiła krew się lala no same przyjemności i ostatnio ta z rejestracji do mnie mówi „ja to nie wiem wszystkie jesteśmy w szoku, że pani po tej akcji do nas jeszcze wraca” i mi wypisała karteczkę gdzie którego dnia jest babka która mi pobiera najlepiej za pierwszym wkłuciem haha

Do góry