Annnna1994
Fanka BB :)
To jeszcze 4 dni dasz radęMnie korciło iść do innego lakarza w tym tygodniu i sprawdzić czy jest serduszkoale wytrzymam jakoś do tego 16tego
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To jeszcze 4 dni dasz radęMnie korciło iść do innego lakarza w tym tygodniu i sprawdzić czy jest serduszkoale wytrzymam jakoś do tego 16tego
![]()
Tak najczesniej jest że się rodzi w poprzednim miesiącu najwięcej hahahaJa jakoś mam przeczucie takie jak ostatnio . Jestem na sierpniowych mamach a pewnie urodzę końcem lipca . Tak było na wrześniowych mamach . Miałam termin na 11 września chyba a urodziłam 26 sierpnia .
no podejrzewam że wiele z nas z termin na początek sierpnia może być lipcowaTak najczesniej jest że się rodzi w poprzednim miesiącu najwięcej hahaha
To i tak ładny wynik. Ja idę jutro i się zobaczyHahah nieeebeta 3 869 . Zrobiłam dodatkowo proga i trochę się zmartwiłam bo spadł do 27,20. A dołożyłam już prolutex..
Zdecydowanie. Ja rodzę same wcześniaki więc ten termin lipcowy czy sierpniowy to i tak wydaje się odległyno podejrzewam że wiele z nas z termin na początek sierpnia może być lipcowa![]()
Możesz, możesz nawet schować w ostatniej skrzyni lub zagadce informacje o ciąży. Uwielbiam Escape roomy często do nich chodzęJutro chce powiedzieć znajomym o ciąży a oni planują wyjście do escape roomu bo dostali od nas w prezencie kiedyś. Chyba mogę brać udział w czymś takimnigdy nie byłam
![]()
Mnie korci, żeby w święta powiedzieć rodzicom i rodzeństwu, ale chciałabym mieć serce zanim coś komuś powiem…Jutro chce powiedzieć znajomym o ciąży a oni planują wyjście do escape roomu bo dostali od nas w prezencie kiedyś. Chyba mogę brać udział w czymś takimnigdy nie byłam
![]()
Podsunęłaś mi świetny pomysł!!!Możesz, możesz nawet schować w ostatniej skrzyni lub zagadce informacje o ciąży. Uwielbiam Escape roomy często do nich chodzę![]()
No tak to zrozumiałe. Człowiek wtedy nabiera trochę więcej pewności że ta ciąża będzie ok. Trzymam kciuki żebyś zobaczyła do świąt serduszkoMnie korci, żeby w święta powiedzieć rodzicom i rodzeństwu, ale chciałabym mieć serce zanim coś komuś powiem…