reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2025

Mama23?????

Fanka BB :)
Witam wszystkie przyszłe mamy z terminem na sierpień . Nie widziałam jeszcze założonego wątku a wiem ,że warto wspierać się w tym okresie i wymieniać doświadczeniami . Więc zapraszam tutaj będziemy rozmawiać o przyszłych wizytach u ginekologa , jak się czujemy i kiedy mamy kolejne badania z którymi musimy się zmierzyć . Nigdy jeszcze nie zakładałam takiego wątku więc proszę o wyrozumiałość i ewentualne rady wprowadzeniu ☺️☺️☺️
Zrobimy oczywiście listę przyszły terminów porodu i wspólnie będziemy wyczekiwać ☺️☺️♥️

WSTĘPNE TERMINY PORODU :

31.07/01.08.2025
@black30
01.08.2025
@mikomiko
03.08.2025
@Annnna1994
04.08.2025
@Cherry_Tomato
05.08.2025
@Mama23?????, @NieTakaMałaMi, @Ewusia123
06.08.2025
@Coffe18 ,@Magnolia89
07.08.2025
@Julia96! , @AgnesM
09.08.2025
@dominisia2605
12.08.2025
@Sansieviera, @cosmolady
14.08.2025
@Gosia0132, @marzycielko, @agentkax (cesarka początkiem sierpnia), @Memories
15.08.2025
@sawcia92
18.08.2025
@StaraStaraczkaNew
20.08.2025
@wiktoria__, @Wiktoria9, @Kejt90, @Nelliel
21.08.2025
@NataliaNatka,@Cywil87
22.08.2025
@Karolina2495, @maga657, @Maszkaa
23.08.2025
@wiolaho, @Annara
24.08.2025
@angeliskax
25.08.2025
@Malina_po30, @Olcia25
26.08.2025
@Kasia.90, @sylwiaa105
27.08.2025
@04ma
28.08.2025
@sugarcane
29.08.2025
@Muffinqa
30.08.2025
@Patka2207, @Kinga L

Wizyty u ginekologa zapisuje @angeliskax :)

NIE PODANIE WSTĘPNEGO TERMINU PORODU OZNACZA NIE WPISANIE NA LISTE !
DZIEWCZYNY KTÓRE NIE UDZIELAJĄ SIĘ,NIESTETY NIE BĘDĄ WPISANE DO LISTY NA PRYWATNY WĄTEK!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wszystkie przyszłe mamy z terminem na sierpień . Nie widziałam jeszcze założonego wątku a wiem ,że warto wspierać się w tym okresie i wymieniać doświadczeniami . Więc zapraszam tutaj będziemy rozmawiać o przyszłych wizytach u ginekologa , jak się czujemy i kiedy mamy kolejne badania z którymi musimy się zmierzyć . Nigdy jeszcze nie zakładałam takiego wątku więc proszę o wyrozumiałość i ewentualne rady wprowadzeniu ☺️☺️☺️
Zrobimy oczywiście listę przyszły terminów porodu i wspólnie będziemy wyczekiwać ☺️☺️♥️♥️

Oj tak ! Taka grupa to niesamowite wsparcie !
Z wielką przyjemnością dołączę 🤞🏻 i jako mama rocznego synka z chęcią posłużę dobrą radą ☺️
Termin wypada mi na 6 sierpnia 🥳

Oj tak ! Taka grupa to niesamowite wsparcie !
Z wielką przyjemnością dołączę 🤞🏻 i jako mama rocznego synka z chęcią posłużę dobrą radą ☺️
Termin wypada mi na 6 sierpnia 🥳
Witam w grupie . ☺️ Ja jeszcze może trochę o sobie opowiem żeby każda z przyszłych mam poznała założyciela grupy . Uczestniczyłam już w takich grupach ale nie jako założyciel więc dlatego to jest dla mnie nowe ale jako mama nabrałam już trochę doświadczenia . Jestem mamą 3 córek ( 8 lat,3 lata , 15 miesięcy ) . Oczekujemy na 4 malucha ☺️♥️

Jak będzie nas trochę więcej to proponuję pisać terminy wizyt u ginekologa to chętnie zanotuje powyżej to będziemy na bieżąco sprawdzały co u każdej słychać po wizycie .

Witam w grupie . ☺️ Ja jeszcze może trochę o sobie opowiem żeby każda z przyszłych mam poznała założyciela grupy . Uczestniczyłam już w takich grupach ale nie jako założyciel więc dlatego to jest dla mnie nowe ale jako mama nabrałam już trochę doświadczenia . Jestem mamą 3 córek ( 8 lat,3 lata , 15 miesięcy ) . Oczekujemy na 4 malucha ☺️♥️

Piękna gromadka 😀
To może tym razem chłopak co ? 😅

Piękna gromadka 😀
To może tym razem chłopak co ? 😅
No mąż już do tej pory śmiał się że ma babiniec w domu więc dobra odmiana by była ale nauczyłam się z doświadczenia że mało ważna płeć chociaż żeby nie było że krytykuje inne mamy dla których to jest bardzo istotne ,dla mnie ważne jest byle było zdrowe . Mam jedną córkę najmłodsza z niepełnosprawnością i jest dość spore wyzwanie . Tej ciąży się nie spodziewaliśmy bo jestem 2 miesiące po zabiegach ginekologicznych i tylko raz wspołżyliśmy że nie założyliśmy prezerwatywy a licząc że mieliśmy długą przerwę to dużo nie trzeba było mimo że stosunek nie był do końca . Nawet moja ginekolog mówi że ta ciąża to jest cud . A wy macie jakieś oczekiwania co do płci ?

reklama
Do góry