reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❄️GRUDNIOWE KRESKI ❄️ W grudniu Mikołaj prezenty rozdaje , a nam II kreski na teście daje !🎁

no to myślę że wynik jest okej jak na ten moment ☺️ teraz cierpliwie trzeba poczekać do poniedziałku i zobaczyć przyrost . Robisz jeszcze testy czy odpuszczasz ?
zrobiłam dziś i kreska jest ciut ciemniejsza , dokupiłam dziś w rosmanie 3 testy😂🫣 bo chcę sprawdzić czy ciemnieje na tych samych
W domu miałam już tylko płytkowe z rossmana i clearblue elektryczny i jeden strumieniowy

W poprzedniej ciąży betę w 33 dniu cyklu miałam 102

reklama
zrobiłam dziś i kreska jest ciut ciemniejsza , dokupiłam dziś w rosmanie 3 testy😂🫣 bo chcę sprawdzić czy ciemnieje na tych samych
W domu miałam już tylko płytkowe z rossmana i clearblue elektryczny i jeden strumieniowy

W poprzedniej ciąży betę w 33 dniu cyklu miałam 102
jeżeli chcesz porównywać to tak najlepiej na tych samych testach . Chociaż wiadomo to tylko kawałek papieru bywa różnie , ale najlepiej sprawdzać jak już tymi samymi ☺️ co do tego jaka była beta to też nie nakręcaj się że teraz będzie tak samo ,może być mniej może być więcej ☺️

jeżeli chcesz porównywać to tak najlepiej na tych samych testach . Chociaż wiadomo to tylko kawałek papieru bywa różnie , ale najlepiej sprawdzać jak już tymi samymi ☺️ co do tego jaka była beta to też nie nakręcaj się że teraz będzie tak samo ,może być mniej może być więcej ☺️
bardzie chodziło mi o to że ta wydaje się ok na ten czas
Nie wiem jak to działa cieszę się , ale bardziej moja głowa mnie stopuje z tą radością teraz , chłodzę emocje jak tylko mogę to jest straszne

bardzie chodziło mi o to że ta wydaje się ok na ten czas
Nie wiem jak to działa cieszę się , ale bardziej moja głowa mnie stopuje z tą radością teraz , chłodzę emocje jak tylko mogę to jest straszne
no wiem wiem ,ja jak zobaczyłam 2 kreski po pierwszym biochemię to też się nie cieszyłam , czułam że może znowu być tak samo więc po co mam się cieszyć 😔 wiem że kolejnym razem też będzie więcej strachu niż radości

Cześć dziewczyny 🤗 cały czas Was czytam i nadrabiam, ale jeszcze mi zostało jakieś 70 stron hahah 🫣🤣

Ale mam pytanko, w jakiej porze dnia najlepiej zrobić test owulacyjny ? Kupiłam właśnie w rossmannie testy owu i się zastanawiam czy robić teraz czy wieczorem ?

@paola121214 przyszły te wyniki ? Wiem że już po ptakach skoro przyszła 🐒 ale z ciekawości pytam ,bo kurde strasznie długo 😯
Beta 5
A progesteronu niema
Czyli biochem był.
Ja nigdy nie biorę tabletek jak mam okres bo jest do przeżycia A dziś wzięłam aż 2
Byłam na jarmarku zawsze jak mam okres 1 dzien spokojnie tylko delikatnie 2,3 dzien jest intensywnie.
A jak wstałam zalało mnie .
Wiem wiem każdy okres może być inny ale to 2 biochem w tym roku. I po każdym biochemie mam ciut mocniejszy okresie bolesny

Beta 5
A progesteronu niema
Czyli biochem był.
Ja nigdy nie biorę tabletek jak mam okres bo jest do przeżycia A dziś wzięłam aż 2
Byłam na jarmarku zawsze jak mam okres 1 dzien spokojnie tylko delikatnie 2,3 dzien jest intensywnie.
A jak wstałam zalało mnie .
Wiem wiem każdy okres może być inny ale to 2 biochem w tym roku. I po każdym biochemie mam ciut mocniejszy okresie bolesny
kurde czyli faktycznie cos było na rzeczy 😔 będziesz sprawdzać czy spadła do końca ? U mnie też po biochemie byl bardziej intensywny i bolesny 😔

reklama
Cześć dziewczyny 🤗 cały czas Was czytam i nadrabiam, ale jeszcze mi zostało jakieś 70 stron hahah 🫣🤣

Ale mam pytanko, w jakiej porze dnia najlepiej zrobić test owulacyjny ? Kupiłam właśnie w rossmannie testy owu i się zastanawiam czy robić teraz czy wieczorem ?
jak masz ich więcej niż 5 szt to najlepiej robić 2x dziennie , rano z 2 moczu i wieczorem , szczególnie jak widzisz że kreska ciemnieje . Ja robiłam zazwyczaj wieczorem bo rano nie miałam jak , ale większość dziewczyn wiem że poleca robić 2 razy

Do góry