U
użytkowniczka 212
Gość
u nas też Clo bardzo podbiło wynikiU nas właśnie odwrotnie, na początku wyniki...no bez szału po clo bez porównania.. ciekawe od czego to zależy.. A jakieś suple dla chłopa może polecicie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
u nas też Clo bardzo podbiło wynikiU nas właśnie odwrotnie, na początku wyniki...no bez szału po clo bez porównania.. ciekawe od czego to zależy.. A jakieś suple dla chłopa może polecicie?
czyli od owu ? Po owulacji ? Bo ja słyszałam że powinno się do owulacji go braćOd owu, literóweczka. Rozkręci się, już ja to czuję po sobie. Właśnie muszę coś mężowi zakupić. W ogóle mąż początkowo brał CLO +pił ACC raz w tygodniu,wyniki się tak poprawiły, że byliśmy w szoku, miesiąc później się udało, niestety bez szczęśliwego zakończenia. Rozważam, czy nie zadzwonić do androloga i znowu nie wykupić mu CLO
![]()
ciekawe od czego to zależy że niektórym zamiast pomóc to szkodziu nas też Clo bardzo podbiło wyniki
do owu, matko, poniedziałek mi siada na głoweczyli od owu ? Po owulacji ? Bo ja słyszałam że powinno się do owulacji go brać
o matko , współczujęU mnie rozkręca się zapalenie pęcherza dyskomfort tzn ból cewki i brzucha.
No super .lub złapałam wirusa jakiegoś.![]()
dlatego pytywalam haha mówię może masz jakieś inne informacje niż zazwyczaj slyszlalam o wiesiołkudo owu, matko, poniedziałek mi siada na głowe![]()
Przechodziłam to ostatnio współczuję... za wczasu lepiej weź urofuragin.um A jak już boli brzuch A dojdą do tego nerki to biegiem do lekarza.. Ja dostałam antybiotyk i na szczęście pomogło bo gdybym na czas nie poszła to dostałaby urosepsy .. Masakra jakaś...U mnie rozkręca się zapalenie pęcherza dyskomfort tzn ból cewki i brzucha.
No super .lub złapałam wirusa jakiegoś.![]()
Daj znać co Ci powiedzieli. Mi to aż plamiło z cewki . Później jak doszedł ból ostry ból nerek to wiedziałam, że coś jest nie takNo popołudnie jestem umowiona do lekarza