Annnna1994
Fanka BB :)
No i pięknie, taka informację chciałam usłyszeć na koniec dnia <3Dziewczyny.. z USG wychodzi 5+6… 2,6mm zarodka i bijące serduszko!!!![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i pięknie, taka informację chciałam usłyszeć na koniec dnia <3Dziewczyny.. z USG wychodzi 5+6… 2,6mm zarodka i bijące serduszko!!!![]()
Kolejna to ja mam w piątek bo idę do mojej docelowej lekarki, która ma prowadzić ciążęSuper !kiedy kolejna wizyta ?
Oj przydała Ci się ta wizyta. Jest ulaga co?Kolejna to ja mam w piątek bo idę do mojej docelowej lekarki, która ma prowadzić ciążęa dzisiaj to poszłam po prostu uspokoić nerwy do wolnego ginekologa
Jak tu do soboty wytrzymać do wizyty…Oj przydała Ci się ta wizyta. Jest ulaga co?Ja od wczoraj drażliwa chodziłam i to chyba ze stresu... Dziś wszystko zeszło...
Ja jeszcze tydzieńJak tu do soboty wytrzymać do wizyty…
Dużo zajęcia... Przed świętami to nie trudnoJak tu do soboty wytrzymać do wizyty…