Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki za wywołanie! Mialam gorszy czas, trudno w pracy i do tego jakoś mnie przerosły trochę te starania. Mam dość ciągłego patrzenia w kalendarz, biegania po lekarzach, zastanawiania się kiedy seks a kiedy nie. W zeszłym tygodniu na zupełnym spontanie wyjechaliśmy z mężem ma parę dni za granicę. Przestałam zaglądać na forum, do aplikacji, seks był codziennie bo mieliśmy taką ochotę, wygrzalismy się na słonku i wracam w dużo lepszym humorze@Aga993 co u Ciebie? Zniknęłaś z wątku
też właśnie używam tego żeluWczoraj wieczorem robiłam, była słaba kreska, ale dzisiaj już krwawienie. Może Biochem, albo dziadowskie testy. Kupiłam w tym miesiącu mężowi Tenfertil i żel wspomagający zapłodnienie Conceive plus, udało mi się jeszcze wyrwać bo wycofali, pomógł dwóm koleżankom, o dziwo w pierwszym cyklu, więc liczę, ze może u nas też zadziała![]()
trzymam kciukiJa nie mogę też polubić waszych wiadomości
Upuściłam krewsprawdzam drugi przyrost bety i kończę
Od wczoraj na heparynie jestem i wierzę mocno w cud![]()