reklama
MyszkaMiki30
Fanka BB :)
jak chcesz sprawdzić czy to plamienie jest owulacyjne to możesz 27.12Ufff, wreszcie urlop
I od razu wpadam wreszcie z info na temat - od dwóch dni strasznie bolał mnie jakby lewy jajnik.
Dziś rano wstałam a tam plamienie. Miałam już tak raz w ciągu tego roku więc się jakoś nie nastawiam, ale myślicie żeby zrobić proga np. 27.12? (wcześniej święta więc lipa raczej)

MamaR
Ja chciałam w tym cyklu mierzyć ale budzę się o drugiej czy trzeciej i przez sen mierze temperaturę po czym patrzę że jest środek nocyMierzy któraś z Was temperaturę? Jest sens ją mierzyć ok 5 rano? Przeanalizowałam swój kalendarz i myślę że w tym miesiącu mogłabym spróbować bo już nie będę mieć tych bardzo wczesnych zmian w pracy w tym miesiącu. Czytałam coś że luteinę powinno się brać dopiero trzeciego dnia wyższych temperatur. I teraz się zastanawiam czy spróbować z termometrem.

olka11135
jak chcesz sprawdzić czy to plamienie jest owulacyjne to możesz 27.12ale przecież byłaś pewna, że okres będzie za dwa lata bo zawsze tak masz
![]()
Nooo taaak, chce sprawdzić bo właśnie nie rozumiem czemu tak xD to niemożliwe
Ale tak jak napisałam, już raz tak miałam jakoś późną wiosną i to nie było z owulacji.
W sumie nie wiem czy takie plamienia przy KP są normalne bo nigdy tak nie miałam xD
P
paola121214
Gość
Czy to mozliwe że zaraz po okresie będę mieć owulacje ?
Patrząc po testach to max za 3 dni będę mieć peak to będzie gdzieś 10dzien cyklu a owulacje mialam 17 dzien cyklu
Skłoniło mnie to że oba jajniki mnie bolą i mówię ok zacznę zaraz po okresie robić.
I w szoku jestem .
Wszystko potwierdzi w poniedziałek wizyta u ginekologa
Patrząc po testach to max za 3 dni będę mieć peak to będzie gdzieś 10dzien cyklu a owulacje mialam 17 dzien cyklu
Skłoniło mnie to że oba jajniki mnie bolą i mówię ok zacznę zaraz po okresie robić.
I w szoku jestem .
93kora
Możliwe, możliwa jest też owulacji parę dni przed okresem.Czy to mozliwe że zaraz po okresie będę mieć owulacje ?
I w szoku jestem .
@MyszkaMiki30 , Ty pisałaś o ile dobrze pamiętam, że Twoja Mama miała późną owulacje i jesteś Ty

wiolaho
kochana pięknieNie mogę dodać zdjęcia …
Progesteron 26,40
Beta 35.10

Ja też mam wyniki przyrost o 280% nigdy takiego nie miałam dużego

P
paola121214
Gość
Od kiedy biorę latrezol to te cykle się zmieniają plus euthyrox.Możliwe, możliwa jest też owulacji parę dni przed okresem.
@MyszkaMiki30 , Ty pisałaś o ile dobrze pamiętam, że Twoja Mama miała późną owulacje i jesteś Ty. Także raz jeszcze możliwa jest wcześniejsza również.
Mam jeszcze zapalenie pęcherza ale lekarz twierdzi że możemy się starac .
Więc go posłucham bo przechodzi powoli czuje jeszcze pecherz i brzuch ale mogę funkcjonować.
Zrobiłam farsz na pierogi i uszka i bigos i obiad a wczoraj leżałam jak zwłoki
93kora
My to mamy tradycję w domu, że co roku przed świętami chorujemyOd kiedy biorę latrezol to te cykle się zmieniają plus euthyrox.
Mam jeszcze zapalenie pęcherza ale lekarz twierdzi że możemy się starac .
Więc go posłucham bo przechodzi powoli czuje jeszcze pecherz i brzuch ale mogę funkcjonować.
Zrobiłam farsz na pierogi i uszka i bigos i obiad a wczoraj leżałam jak zwłoki

A faszeruje się syropami, gripexami itd bo w piątek moja siostra przylatuje z córką i mężem z Wietnamu , więc q sobotę muszę być gotowa na shopping

A ja nic nie mam zrobione, mój ma urlop od piątku, wtedy zacznę robić

reklama
niezapominajka876
Moje ciało chyba przestraszyło się dodatkowych leków i samo powoli zdrowieje