Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a idziesz na przyrost?Kreska nie jest wyznacznikiem bety ? Bo robię 3 dzień i mam wrażenie, że jest taka sama jak wczoraj albo delikatnie ciemniejsza i głowa szaleje …
idę dziśa idziesz na przyrost?
no to nie rozkmniaj już tych kresekidę dziś
niby tak ale nie tak to sobie wyobrażam ,tym bardziej że już od jakiś 6-7 dni po zastrzyku było jasno więc miałam nadzieję że ten zastrzyk się wypłukuje i zaraz będzie prawilna kreskaJeszcze jest wcześnie, nadzieja jest póki bieli nie ma![]()
noo , 11 dzień dzisiajDługo ten zastrzyk Ci się trzyma także![]()
od godziny im się przyglądamno to nie rozkmniaj już tych kresekto tylko kawałek papierka
to szybciutko , super że tak dają wynikiod godziny im się przyglądam. Wyniki będą po 10 zaraz a o 10 mam paznokcie chyba tam zakwitnę
mąż ma mi sprawdzić
kochana a nie nakręcasz się za bardzo?Oczywiście,zrobiłam kolejny w pracy ,praktycznie biel jak się mocno mocno przyjrzę to może jakiś tam cień zobaczę . Także no ... Dzisiaj 9-10 dpo może coś ruszy jeszcze ale wątpię![]()