Annnna1994
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja akurat zawsze mam to podwyższone co ty. Ale u mnie dużo chorób współistniejących więc się nie bd udzielaćEj dziewczyny bo dostałam wyniki badań i trochę się za zaniepokoilam ,bo nigdy mi to nie wychodziło w krwi . Po pierwsze mam już obniżone płytki krwi ( zazwyczaj w ciąży mi spadają ale nie tak szybko ) i jeszcze to co na zdjęciu . Na necie pisze że to wychodzi przy nowotworach i stanach zapalanych . A ja po tych moich przygodach z tym guzem jestem przerażona . Nie wiem czy takie podwyższenie konsultować z ginekologiem czy nie ? Wizyta dopiero 13 stycznia . A jeszcze pdw podwyższone .
ja nie mam żadnych . Jedynie kamica żółciowa ale nie miałam ostatnio ataków ,no i te zabiegi w październikuJa akurat zawsze mam to podwyższone co ty. Ale u mnie dużo chorób współistniejących więc się nie bd udzielać![]()
Jestem nowicjuszem, więc za brak konkretów i zawiłości z góry przepraszam.Kalkulator Malinowskiego faktycznie mowi że to równe 7 +0 . Przy in vitro może być późna implantacja ale to jest kwestia 2 -3 dni nie więcej
Pęcherzyk był zupełnie pusty ? ? ?
P. żółtkowego nie było ?
Co powiedział lekarz ?
Zostaje, powoli zacznę się udzielać, bo zaczynam jakoś funkcjonowaćDobra ,dzisiaj jedyny dzień żeby udzielić się i potwierdzić czy zostajecie bo robię czyszczenie listy do prywatnego wątku . Dzisiaj wysyłam ostateczna .
Myślę, że teraz pozostaje mi poczekać do wizyty za tydzień w piątek. Cały tydzień w nerwach, ale mam wrażenie że cały ten proces to wiecznie czekanie i nerwy.Może można tam przedzwonic i poprosić o informacje z USG? Albo coś? Nie wiem jak to działa…
Jak dla mnie lekkie odchylenia. W ciązy maja prawo być odchylenia. Niedługo masz wizytę więcEj dziewczyny bo dostałam wyniki badań i trochę się za zaniepokoilam ,bo nigdy mi to nie wychodziło w krwi . Po pierwsze mam już obniżone płytki krwi ( zazwyczaj w ciąży mi spadają ale nie tak szybko ) i jeszcze to co na zdjęciu . Na necie pisze że to wychodzi przy nowotworach i stanach zapalanych . A ja po tych moich przygodach z tym guzem jestem przerażona . Nie wiem czy takie podwyższenie konsultować z ginekologiem czy nie ? Wizyta dopiero 13 stycznia . A jeszcze pdw podwyższone .