Imbryczek
Fanka BB :)
Przepraszam jaki doktor?W Sopocie dr Fiutowski przyjmuje prywatnie. Ja byłam u niego że 4x i spoko nawet. Moje kuzynki prowadziły u niego ciążę.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przepraszam jaki doktor?W Sopocie dr Fiutowski przyjmuje prywatnie. Ja byłam u niego że 4x i spoko nawet. Moje kuzynki prowadziły u niego ciążę.
Ja szukam miejsca, które nie boli. Czasem się udaje, ale i tak mój brzuch wygląda jak poligon wojskowyDziewczyny a dużo z Was przyjmuje heparynę? Macie jakieś magiczne triki jak robić zastrzyk żeby nie było siniaków?![]()
Clexane można też podawać w ramie lub udoJa szukam miejsca, które nie boli. Czasem się udaje, ale i tak mój brzuch wygląda jak poligon wojskowy
ja mam malutkie albo wcale nie wiem od czego zależy,zrobiłam dopiero 18 zastrzyków także nabieram wprawy jeszczeDziewczyny a dużo z Was przyjmuje heparynę? Macie jakieś magiczne triki jak robić zastrzyk żeby nie było siniaków?![]()
Ale najlepiej żeby robiła to już doświadczona osoba. Osoba bez doświadczenia powinna robić w brzuch. Lekarz mi kiedyś mówił że miał taką pacjentkę która po zastrzyku w udo miała sparaliżowana nogę (mówił mi to już 12 lat temu ) i od tego czasu nawet nie myślę żeby robić w inne miejsce niż brzuch ;pClexane można też podawać w ramie lub udo
Ja to już z 500 w życiu mam za sobąja mam malutkie albo wcale nie wiem od czego zależy,zrobiłam dopiero 18 zastrzyków także nabieram wprawy jeszcze![]()
o matkoJa to już z 500 w życiu mam za sobąmam nadzieję że jeszcze z 200 i koniec
![]()