Żołna
Fanka BB :)
Wygląda jak moja ukochana kotkaA my mamy dachowca, to nasza Wenus![]()

Ja teraz mam pieska. Wzięliśmy po poronieniu i pomogła mi na nogi stanąć

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wygląda jak moja ukochana kotkaA my mamy dachowca, to nasza Wenus![]()
Kurczę nic nie widzęDziewczyny "mój cień" jest ciemniejszyi... Różowy
Wrzucam zdjęcia ale nie mam pojęcia czy cokolwiek na nich zobaczycie. O 8:00 lecę na betę i prożka![]()
Ja też nie widzę ale może Ty lepiej widzisz. Który dpo ?? Co Cię skłoniło do testów oprócz temperatura?Dziewczyny "mój cień" jest ciemniejszyi... Różowy
Wrzucam zdjęcia ale nie mam pojęcia czy cokolwiek na nich zobaczycie. O 8:00 lecę na betę i prożka![]()
O boziu jaka słodzinaJak zwierzaki to mój Krystek![]()
Hej, no oczywiścieWitam. Czy mogę dołączyć?![]()
Według aplikacji 13 dpo, według mnie 12 dpo.Ja też nie widzę ale może Ty lepiej widzisz. Który dpo ?? Co Cię skłoniło do testów oprócz temperatura?
Ja rozumiem że staracie się jak każda z nasWedług aplikacji 13 dpo, według mnie 12 dpo.
Co mnie skłoniło? Staramy się
Jestem na luteinie którą miałam wczoraj odstawić, ale wydawało mi się że coś widzę.