Patii26
Fanka BB :)
Oki, jesteś już zapisana na laweczkeNa razie na ławeczkę, myślę że nie będę testować, poczekam do okresu, jeśli nie przyjdzie to wtedy![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oki, jesteś już zapisana na laweczkeNa razie na ławeczkę, myślę że nie będę testować, poczekam do okresu, jeśli nie przyjdzie to wtedy![]()
Dokładnie tak, nie ma co słychać innychRozumiem, to Wasza decyzja i nikt nie powinien się wtrącać kiedy robić dzieci. U nas znowu było tak że szybko ślub braliśmy i wszyscy mówili że pewnie w ciąży jestem, potem zaś mówili żebyśmy dzieci robili bo długo po ślubie nie mieliśmyNie ma co słychać innych no nigdy nie dogodzisz
![]()
Zasada jest taka, że jak seks był, to i ciąża może być, więc zapisujemy się na testowanieNa razie na ławeczkę, myślę że nie będę testować, poczekam do okresu, jeśli nie przyjdzie to wtedy![]()
Róbcie tak jak czujecie i jak Wam serce podpowiadaMamy kilka przesłanek do szybszego postarania się o dziecko, jesteśmy przede wszystkim oboje gotowi i nawet bez mojego macierzyńskiego damy radę finansowo bez problemuciężko mi bo czasami czuje że to moje „widzimisię, zachcianka” i że może faktycznie lepieje byłoby poczekać do ślubu… ale potem jedziemy do naszych znajomych którzy mają maluszki, tule te małe rączki i wiem, że teraz jestem gotowa. Eh. Trudno to wszystko.
@MamaR o nim pisała parę stron temu.Czy któraś z par korzysta z tego żalu? My właśnie w tym cyklu zaczęliśmy korzystać. Cena 115 zł![]()
O matko, cena zabójcza, oby podziałałCzy któraś z par korzysta z tego żalu? My właśnie w tym cyklu zaczęliśmy korzystać. Cena 115 zł![]()
Ja korzystałam z 2 albo 3 cykle ale nie spodobał mi się bo jakoś tak dziwnie zasycha po czasie i brudzi przez to ciałoCzy któraś z par korzysta z tego żalu? My właśnie w tym cyklu zaczęliśmy korzystać. Cena 115 zł![]()
Kurcze. No nic testujemy. Na razie jest okej, nie szczypie, poprzedni mnie uczulał albo podrażniał. Oto tenJa korzystałam z 2 albo 3 cykle ale nie spodobał mi się bo jakoś tak dziwnie zasycha po czasie i brudzi przez to ciałoteraz kupiłam ampułki z tej firmy i 100 razy lepsze,dobrze nawilża i nie zastyga tak dziwnie po czasie