Moja przyjaciółka przez pierwszy miesiąc lub nawet dwa miała takie plamienia brązowe, nie brała leków bo jej ginekolog twierdził że do 3 miesiąca nie powinno się podtrzymywać. Urodziła zdrowego chłopca
reklama
klaudia16
Fanka BB :)
Melduje że jestem po wizycie i sexy były na marne bo pęcherzyki nie pękły
mamy 22 i 23 mm dzisiaj podajemy zastrzyk i we wtorek na kontrolę . Także @Patii26 możesz mnie wpisać na testowanie na 26.01 , to będzie 14 dni po owulacji ( licząc że pękną jutro ) także myślę że już sprawa będzie jasna . Ostatnio zatrzyk trzymał się 11 dni także postaram się tyle wytrzymać przed 1 testem , czy wytrzymam ? Kto to wie
ale postaram się pierwszy test zorbic nie wcześniej niż 10 dni po zastrzyku . Ogólnie powiedziała że Endo bardzo ładne bo 14mm , śluzu szyjkowego jest dużo (o dziwo bo na zewnątrz jakiegoś szału nie ma ) pęcherzyki piękne i równe także zobaczymy ... Oby coś z tego było . Powiedziała że możemy też poczekać aż same pękną tylko że nie jest w stanie powiedzieć kiedy ,mogą jutro ,mogą pojutrze . Także wolę już ten zastrzyk chociaż moja głowa będzie spokojniejsza że nastąpi to dziś lub jutro max . No i co jakiś trzeba się teraz zająć żeby wytrzymać do 26 , a starego jeszcze dzisiaj zachęcić do seksow 

Lilli2
Przykro miU mnie niestety nawet na teście o czułości 5 nie ma nawet cienia więc pewnie jutro przyjdzie![]()
![]()
A jakie to są testy o czułości 5?
Lilli2
Będziesz miała spokojniejsza głowę z zastrzykiem. Dwa pęcherzyki to podwójna szansa! Działajcie ile się daMelduje że jestem po wizycie i sexy były na marne bo pęcherzyki nie pękłymamy 22 i 23 mm dzisiaj podajemy zastrzyk i we wtorek na kontrolę . Także @Patii26 możesz mnie wpisać na testowanie na 26.01 , to będzie 14 dni po owulacji ( licząc że pękną jutro ) także myślę że już sprawa będzie jasna . Ostatnio zatrzyk trzymał się 11 dni także postaram się tyle wytrzymać przed 1 testem , czy wytrzymam ? Kto to wie
ale postaram się pierwszy test zorbic nie wcześniej niż 10 dni po zastrzyku . Ogólnie powiedziała że Endo bardzo ładne bo 14mm , śluzu szyjkowego jest dużo (o dziwo bo na zewnątrz jakiegoś szału nie ma ) pęcherzyki piękne i równe także zobaczymy ... Oby coś z tego było . Powiedziała że możemy też poczekać aż same pękną tylko że nie jest w stanie powiedzieć kiedy ,mogą jutro ,mogą pojutrze . Także wolę już ten zastrzyk chociaż moja głowa będzie spokojniejsza że nastąpi to dziś lub jutro max . No i co jakiś trzeba się teraz zająć żeby wytrzymać do 26 , a starego jeszcze dzisiaj zachęcić do seksow
![]()
Nicky95
Mnie bardzo kusi żeby zrobić test.. dziwne sny mnie nie opuszczają i bardzo bolą piersi (co u mnie jest totalną rzadkością). Zdrowy rozsądek podpowiada że to nie ma sensu, bo oznak owulacji nie było ani piku, ale mała nadzieja gdzieś tam cały czas jest 

Przykro mi
A jakie to są testy o czułości 5?
Załączniki
klaudia16
no właśnie z tym działaniem już ciężko , bo było teraz 3 dni z rzędu i mąż już nie bardzo ma siłęBędziesz miała spokojniejsza głowę z zastrzykiem. Dwa pęcherzyki to podwójna szansa! Działajcie ile się da![]()

Karolinak89
Ale ile jesteś dpo?Mnie bardzo kusi żeby zrobić test.. dziwne sny mnie nie opuszczają i bardzo bolą piersi (co u mnie jest totalną rzadkością). Zdrowy rozsądek podpowiada że to nie ma sensu, bo oznak owulacji nie było ani piku, ale mała nadzieja gdzieś tam cały czas jest![]()
reklama
klaudia16
to że nie było oznak owulacji nie znaczy że jej nie byłoMnie bardzo kusi żeby zrobić test.. dziwne sny mnie nie opuszczają i bardzo bolą piersi (co u mnie jest totalną rzadkością). Zdrowy rozsądek podpowiada że to nie ma sensu, bo oznak owulacji nie było ani piku, ale mała nadzieja gdzieś tam cały czas jest![]()

Podziel się: