reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Melduje że jestem po wizycie i sexy były na marne bo pęcherzyki nie pękły 😔 mamy 22 i 23 mm dzisiaj podajemy zastrzyk i we wtorek na kontrolę . Także @Patii26 możesz mnie wpisać na testowanie na 26.01 , to będzie 14 dni po owulacji ( licząc że pękną jutro ) także myślę że już sprawa będzie jasna . Ostatnio zatrzyk trzymał się 11 dni także postaram się tyle wytrzymać przed 1 testem , czy wytrzymam ? Kto to wie 🫣 ale postaram się pierwszy test zorbic nie wcześniej niż 10 dni po zastrzyku . Ogólnie powiedziała że Endo bardzo ładne bo 14mm , śluzu szyjkowego jest dużo (o dziwo bo na zewnątrz jakiegoś szału nie ma ) pęcherzyki piękne i równe także zobaczymy ... Oby coś z tego było . Powiedziała że możemy też poczekać aż same pękną tylko że nie jest w stanie powiedzieć kiedy ,mogą jutro ,mogą pojutrze . Także wolę już ten zastrzyk chociaż moja głowa będzie spokojniejsza że nastąpi to dziś lub jutro max . No i co jakiś trzeba się teraz zająć żeby wytrzymać do 26 , a starego jeszcze dzisiaj zachęcić do seksow 🫣😅

Melduje że jestem po wizycie i sexy były na marne bo pęcherzyki nie pękły 😔 mamy 22 i 23 mm dzisiaj podajemy zastrzyk i we wtorek na kontrolę . Także @Patii26 możesz mnie wpisać na testowanie na 26.01 , to będzie 14 dni po owulacji ( licząc że pękną jutro ) także myślę że już sprawa będzie jasna . Ostatnio zatrzyk trzymał się 11 dni także postaram się tyle wytrzymać przed 1 testem , czy wytrzymam ? Kto to wie 🫣 ale postaram się pierwszy test zorbic nie wcześniej niż 10 dni po zastrzyku . Ogólnie powiedziała że Endo bardzo ładne bo 14mm , śluzu szyjkowego jest dużo (o dziwo bo na zewnątrz jakiegoś szału nie ma ) pęcherzyki piękne i równe także zobaczymy ... Oby coś z tego było . Powiedziała że możemy też poczekać aż same pękną tylko że nie jest w stanie powiedzieć kiedy ,mogą jutro ,mogą pojutrze . Także wolę już ten zastrzyk chociaż moja głowa będzie spokojniejsza że nastąpi to dziś lub jutro max . No i co jakiś trzeba się teraz zająć żeby wytrzymać do 26 , a starego jeszcze dzisiaj zachęcić do seksow 🫣😅
Będziesz miała spokojniejsza głowę z zastrzykiem. Dwa pęcherzyki to podwójna szansa! Działajcie ile się da ;)

Mnie bardzo kusi żeby zrobić test.. dziwne sny mnie nie opuszczają i bardzo bolą piersi (co u mnie jest totalną rzadkością). Zdrowy rozsądek podpowiada że to nie ma sensu, bo oznak owulacji nie było ani piku, ale mała nadzieja gdzieś tam cały czas jest 🥲

Załączniki

• IMG_2018.jpeg
    IMG_2018.jpeg
    1,9 MB · Wyświetleń: 100
  • IMG_2019.jpeg
    IMG_2019.jpeg
    1,7 MB · Wyświetleń: 99
Będziesz miała spokojniejsza głowę z zastrzykiem. Dwa pęcherzyki to podwójna szansa! Działajcie ile się da ;)
no właśnie z tym działaniem już ciężko , bo było teraz 3 dni z rzędu i mąż już nie bardzo ma siłę 🫣 ale no dzisiaj napewno wieczoram zadziałamy a czy jutro to już nie wiem 😅 no już rozmawiałyśmy z lekarka że jest szansa na bliźniaki , trochę na to liczę że względu na to jak to powiedziałam mężowi jedna ciąża 2 dzieci i zamykany fabrykę haha a tak to pewnie będziemy myśleć o 2 a jak to znowu będzie trwało i trwało to maskara 😯 no ale nie planuje nie myślę , z jednego też bardzo się będę cieszyć 🥰 ogólnie to są 2 na prawym i jeden na lewym ale ten z lewego się wchłonie bo jest mały ☺️

reklama
Mnie bardzo kusi żeby zrobić test.. dziwne sny mnie nie opuszczają i bardzo bolą piersi (co u mnie jest totalną rzadkością). Zdrowy rozsądek podpowiada że to nie ma sensu, bo oznak owulacji nie było ani piku, ale mała nadzieja gdzieś tam cały czas jest 🥲
to że nie było oznak owulacji nie znaczy że jej nie było ☺️ różnie to bywa z tym naszym ciałem , ja mam 2 pęcherzyki po prawej stronie a kłuje mnie częściej lewy 😅 słuzu na zewnątrz prawie brak a okazuje się że w środku jest także gdyby nie monitoring to pewnie bym myślała że owu nie było i nie będzie , a napewno nie wiedziałabym kiedy 🫣 ile masz do 🐒 ?

Do góry