reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Dziewczyny ja tak może nie w temacie,wzięło mnie na nostalgię, mało się udzielam bo zawsze się boję że coś nie tak napisze czy coś ale czytam, śledzę, cieszę się z wami smucę tak samo.. jesteście wspaniałe i wielkie kobiety! Życie nie zawsze się układa jak chcemy, ale wierzę że u każdej z nas pojawi się te wyczekane szczęście ❤️

Oki, zapisane 😊 Ale aż taka różnica w testowaniu? Z 15.01 na 29.01? 😜
Tak. Niestety mam pcos i cykle zwykle 38-39 dniowe a tu na koniecroku cos nie pozmienialo. Juz po swietach czulam ze nic z tego nie bedzie bo sluzu nie bylo ani zadnych objawow owulacji. Dopiero od czwartku teraz sie doslownie “lalo” ze mnie - szczerze to nigdy az tak duzo sluzu nie mialam 🫣

Tak. Niestety mam pcos i cykle zwykle 38-39 dniowe a tu na koniecroku cos nie pozmienialo. Juz po swietach czulam ze nic z tego nie bedzie bo sluzu nie bylo ani zadnych objawow owulacji. Dopiero od czwartku teraz sie doslownie “lalo” ze mnie - szczerze to nigdy az tak duzo sluzu nie mialam 🫣
Trzymam mocno kciuki! Też mam pcos :/ i wiem że jest ciężko

Cześć dziewczyny 🙂
Czy któraś z Was miała plamienia po luteinie? Ale nie że podczas brania tylko po następnym okresie?
Obecnie jestem w 8dc. Okres przeważnie 3-4 dni był, teraz 5 z tym że ostatniego dnia tylko delikatne różowe plamienie. 6 dnia czysto, a od 7 znowu plamie tylko w kolorze kawy z mlekiem. Tylko to plamienie jest takie, że wkładka to za mało. I teraz się zastanawiam czy to przez tą luteinę czy coś mi się hormony rozjechały znowu 😥 miałam iść do gina w lutym jeśli nie zajdę po kolejną luteinę a teraz to nie wiem czy nie powinnam szybciej? 🤔

reklama
Do góry