NattNatt
Fanka BB :)
Lekarz prywatnie też może wystawić skierowanie i normalnie jest na NFZ, ale tak musi być skierowanieJak to wygląda w praktyce? Trzeba mieć skierowanie?
Co jeżeli będę prowadzić ciąże u lekarza prywatnie?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Lekarz prywatnie też może wystawić skierowanie i normalnie jest na NFZ, ale tak musi być skierowanieJak to wygląda w praktyce? Trzeba mieć skierowanie?
Mocno trzymam kciuki i wierzę, że wszystko będzie dobrze i będzie piękne serduszkoTo super ze serduszka bilymi dzisiaj wychodzi 7 plus 1 . Jak pojde na usg i nie bedzie bilo serce to niestety bede musiala sie pozegnac z grupa
![]()
Gratulacje super wieściGratulacjejaka wielkosc zarodkow byla na usg jesli mozna zapytac
Ja miałam dziśJa mam w czwartek![]()
przepraszam że się wtrącę ,nie należę niestety do tego wątku ,chciałam tylko mega mega pogratulować mojemu grudniowemy. Widzę że przyniosłam nawet podwójne szczęście
gratuluję z całego serca , rośnijcie zdrowo
![]()
Wy tak samo rośnijcie zdrowo! Trzymam z całych kciuki, żeby to co stwierdził lekarz okazało się w jakiejś najłagodniejszej formie i nie przyniosło dużo stresuJa też nie z tego wątku, ale z grudniowych kresek - wow! Ale zazdroszczę!rośnijcie zdrowo
![]()
Tak skierowanie trzeba mieć bez znaczenia czy od lekarza prywatnego czy od NFZ.Jak to wygląda w praktyce? Trzeba mieć skierowanie?
Wow, gratulacje!
Może to trochę więcej zaangażowania, ale i dwa razy się więcej miłości![]()