reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

❄️⛄STYCZNIOWE KRESKI ⛄❄️ Nowy Rok zaczynamy, dwie kreseczki pochłaniamy ! 🩷

reklama
Dziewczyny od kiedy lekarz Wam zaproponował stymulację? Bo mój kazał 4 cykle naturalne od zielonego światła od zakaznika więc oficjalnie teraz jest pierwszy cykl tak więc w maju mam do niego dopiero przyjść. Wydaje mi się długo 🤦

Nie no zdecydowanie musisz powiedzieć, najwyżej jak się boisz to ściemnisz że inny lekarz tak kazał
właśnie myślałam o tym , ale kurde boje się że powie mi że mam jej pokazać jakieś potwierdzenie na to , i co mam powiedzieć jak zapyta skąd taka decyzja lekarza ,czym się kierował . Ale wiem że muszę w razie czego jej powiedzieć . Przecież nie powiem że na internecie sobie wyszukałam 🤦 bo mnie zje pewnie

właśnie myślałam o tym , ale kurde boje się że powie mi że mam jej pokazać jakieś potwierdzenie na to , i co mam powiedzieć jak zapyta skąd taka decyzja lekarza ,czym się kierował . Ale wiem że muszę w razie czego jej powiedzieć . Przecież nie powiem że na internecie sobie wyszukałam 🤦 bo mnie zje pewnie
Ja mam skłonności do żylaków i kiedyś ratownik medyczny mi zalecił brać acard profilaktycznie. W ciazy ostatniej brałam do porodu i dostałam opieprz że powinnam odstawić przed porodem bo mogę się wykrwawić 😁 Ale lekarz prowadzący nic nie mówił o odstawieniu więc to jego decyzja była.

A ja bym powiedziała, dokładnie tak jak jest - tyle starań i nic to uznałam że nie zaszkodzi i wzięłam 🫣

Dziewczyny od kiedy lekarz Wam zaproponował stymulację? Bo mój kazał 4 cykle naturalne od zielonego światła od zakaznika więc oficjalnie teraz jest pierwszy cykl tak więc w maju mam do niego dopiero przyjść. Wydaje mi się długo 🤦
to zależy chyba od sytuacji , u mnie jak powiedziałam na 1 wizycie że staramy się od prawie roku , że była wtedy jedna ciąża biochemiczna , zobaczyła obraz na USG jakoś koło 22-23 DC gdzie nie było pęcherzyka dominującego , zobaczyła moje wyniki hormonalne i tak dalej to od kolejnego cyklu miałam stymulację . Powiedziała ze stymulacja 2-3 cykle i drożność , później po 6 IUI , wiadomo w między czasie jeszcze inne badania i tak dalej

reklama
Do góry