reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Test

Ale mam mega dużo śluzu przezroczystego wodnistego. Miesiączka opóźnienie z jednej apki 2 dni a na drugiej mam że ma być jutro a więc czekam, jutro lekarz więc dowiem się czy miesiączka jest blisko.

Trzeba było zbadać progesteron to może by i by coś było wiadomo 🤷‍♀️

reklama
A w jaki sposób lekarz ma Ci powiedzieć, kiedy przyjdzie okres?
Bo na usg widać czy zbliża się, nie jedno krotnie lekarz mi mówił że niedługo będzie miesiączka. Poza tym dziś wizyta u lekarza mówi że miesiączka może przyjść zaraz ale może wykluć się z tego ciąża. Mam poczekać 2 tyg jak nie będzie miesiączki mam test zrobić jak będzie negatywny to mam przyjść .

Bo na usg widać czy zbliża się, nie jedno krotnie lekarz mi mówił że niedługo będzie miesiączka. Poza tym dziś wizyta u lekarza mówi że miesiączka może przyjść zaraz ale może wykluć się z tego ciąża. Mam poczekać 2 tyg jak nie będzie miesiączki mam test zrobić jak będzie negatywny to mam przyjść .
Lekarz może zobaczyć grubośc endometrium, ale nie powie Ci, za ile przyjdzie okres 🤷‍♀️

W jaki sposób potwierdzałaś owulację? Bo jeżeli była potwierdzona na te 13-14 dni temu no to beta jest wiarygodna i nie wiem co miałoby się zmienić w 2 tygodnie.

Wrzucisz opis tego USG?

Lekarz może zobaczyć grubośc endometrium, ale nie powie Ci, za ile przyjdzie okres 🤷‍♀️

W jaki sposób potwierdzałaś owulację? Bo jeżeli była potwierdzona na te 13-14 dni temu no to beta jest wiarygodna i nie wiem co miałoby się zmienić w 2 tygodnie.
Tak wiem że nie powie za ile, powiedział że niedługo nie określił kiedy dokładnie. W takim razie skoro lekarz nie może określić to czemu mówili tak? Nie no serio pytam bo ciekawi mnie to .
Niestety nie potwierdziłam owulacji, przewidywana była z aplikacji. Dziś już jest 37 dzień cyklu. Mam zdjęcie usg z monitora mogę wrzucić tutaj

Tak wiem że nie powie za ile, powiedział że niedługo nie określił kiedy dokładnie. W takim razie skoro lekarz nie może określić to czemu mówili tak? Nie no serio pytam bo ciekawi mnie to .
Niestety nie potwierdziłam owulacji, przewidywana była z aplikacji. Dziś już jest 37 dzień cyklu. Mam zdjęcie usg z monitora mogę wrzucić tutaj

Wrzuć to zdjęcie, ale skoro nie masz podstawowego opisu i defakto poza dziwnym hasłem nic nie wiesz to wątpię aby tam było coś zaznaczone

to właśnie to USG
IMG_0361.jpeg

reklama
Do góry