bzzz1
Fanka BB :)
Jak najbardziej tak. Ja miałam AMh 3-4 miesiące temu 1,56 a miesiąc temu już tylko 0,98Dziewczyny, to możliwe żeby amh na przestrzeni 8 miesięcy spadło mi z 1,67 do 0,67 ? Właśnie dostałam wyniki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Jak najbardziej tak. Ja miałam AMh 3-4 miesiące temu 1,56 a miesiąc temu już tylko 0,98Dziewczyny, to możliwe żeby amh na przestrzeni 8 miesięcy spadło mi z 1,67 do 0,67 ? Właśnie dostałam wyniki
Zastrzyki chyba zawsze są od 2 dnia cyklu. Nie miałam osobiście nigdy antykoncepcji przed stymulacją a miałam już 3 stymulacje.A powiedzcie mi proszę, jak u Was wyglądał harmonogram stymulacji. Czy zawsze są tabletki anty przed? Od którego dnia cyklu zaczęłyście brać zastrzyki?
4 dzień i to z nie z porannego moczu to o wiele za wcześnie, zaczekaj. Ja czekałam dłużej aby nie przechodzić tego że mogę tej kreski nie dopatrzeć. Cień cienia to 5dpt i z porannego moczu.Dziewczyny, jestem 4 dni po transferze blastki, wiem że za wcześnie ale wykonałam test, ale nie z porannego moczu. Czy widzicie tam mega cien cienia ?
A czy czułaś po transferze bol podbrzusza ?4 dzień i to z nie z porannego moczu to o wiele za wcześnie, zaczekaj. Ja czekałam dłużej aby nie przechodzić tego że mogę tej kreski nie dopatrzeć. Cień cienia to 5dpt i z porannego moczu.
Ja też robiłam z bonu Rozenkowej i takie kwiatki mi wyszłylaparoskopię miałam 8.03. 2024 więc przed badaniem majowym, a to było z Bonu Rozenkowej. Powiedzcie mi jest źle? Takie amh…. Wiem że są tu dziewczyny które mają niskie amh, ale po dzisiejszej wizycie jestem załamana….
Ja mam zastrzyki od 21 DC czyli długi protokół ale bez tabletek anty przed i kolejne zastrzyki dostanę w 2/3 DC.Zastrzyki chyba zawsze są od 2 dnia cyklu. Nie miałam osobiście nigdy antykoncepcji przed stymulacją a miałam już 3 stymulacje.
O widzisz to jakoś inaczej. Nie miałam nigdy długiego protokołuJa mam zastrzyki od 21 DC czyli długi protokół ale bez tabletek anty przed i kolejne zastrzyki dostanę w 2/3 DC.
W 3 dzień, wzięłam nospe I zwiększyłam dawkę magnesu i dopiero czuję dzisiaj a mam 7dpt.A czy czułaś po transferze bol podbrzusza ?
Bete już zrobiłaś?W 3 dzień, wzięłam nospe I zwiększyłam dawkę magnesu i dopiero czuję dzisiaj a mam 7dpt.