anyżowa
Fanka BB :)
Dokładnie tak samo miałam, to normalne, nie martw sięDziewczyny jak się czlyscie dni po transferze? Mnie pobolewa podbrzusze, czasem jajniki, czy tak może się zdarzyć?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dokładnie tak samo miałam, to normalne, nie martw sięDziewczyny jak się czlyscie dni po transferze? Mnie pobolewa podbrzusze, czasem jajniki, czy tak może się zdarzyć?
U mnie stymulacja jakoś dziwnie teraz przebiegała, ale nie znam się na tym, robiłam zgodnie z zaleceniami lekarza.A powiedzcie mi proszę, jak u Was wyglądał harmonogram stymulacji. Czy zawsze są tabletki anty przed? Od którego dnia cyklu zaczęłyście brać zastrzyki?
Teraz jestem w 15 tygodniu@raisonnablement a jak Ty się czujesz? Ktory Ty już masz tydzień?
Tak czekam na wynik betyTeraz jestem w 15 tygodniusamopoczucie bardzo różne, kilka dni lepiej, potem dalej mdłości i wymioty
ciągle mam nadzieję, że już będzie lepiej, bo ile można
za miesiąc planuję iść już na l4, wyszło mi duże ryzyko stanu przedrzucawkowego więc mam brać acard i kontrolować ciśnienie. Prenatalne ogólnie wyszły dobrze, niskie ryzyka trisomii. Termin mam na 21 lipca. Bardzo dziękuję, że pytasz! A Ty już byłaś na becie?
![]()
gratulacjeBeta 90,60 8dpt
D dimery mi spadłycieszę sie teraz czekam na przyrost w poniedziałek
![]()
Nie dzidzia się ukrywa, ale w poniedziałek wizyta to może się dowiemyTak czekam na wynik betyskorzystałam dzisiaj z kobiet w ciąży, kiedyś dostałam ochrzan od Pan że na betę nie weszłam z pierwszeństwa bo się należy. 30 osób było, więc ryzyko chwycenia czegoś w ośrodku była spora.
Ale czas ucieka już 15tca chyba soe tutaj nie chwaliłaś znasz płeć? Powoli ruchy będziesz czuła
smyranie rybki
![]()
Gratulacje!Beta 90,60 8dpt
D dimery mi spadłycieszę sie teraz czekam na przyrost w poniedziałek
![]()