Pierwsze 🥰
Fanka BB :)
Jednak nie dam rady go pić.
Nie smakuje mi, aż przez gardło nie przechodzi
Nie smakuje mi, aż przez gardło nie przechodzi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A jakby zamiast zblendowac wycisnąć sok w sokowirówce? Może lepszy smak by mialoJednak nie dam rady go pić.
Nie smakuje mi, aż przez gardło nie przechodzi![]()
Ma ja pije przrz sokowiroke. Nie przejdzie inaczej.A jakby zamiast zblendowac wycisnąć sok w sokowirówce? Może lepszy smak by mialo
Niestety nie mam sokowirówki.A jakby zamiast zblendowac wycisnąć sok w sokowirówce? Może lepszy smak by mialo
Zakwas z buraków. Też smakuje jak ścierka od mycia podłóg w kiblu, ale przynajmniej pijesz na raz 1/3 szklanki, więc da się łyknąć to jak kieliszek wódki i przy dobrej wprawie nie czujesz smakuNiestety nie mam sokowirówki.
A jest coś innego takiego do picia?
Cenna rada, ale bardziej ciekawi mnie historia związana z poznaniem smaku tej ściery.Zakwas z buraków. Też smakuje jak ścierka od mycia podłóg w kiblu, ale przynajmniej pijesz na raz 1/3 szklanki, więc da się łyknąć to jak kieliszek wódki i przy dobrej wprawie nie czujesz smaku![]()
Ja akurat uwielbiam zakwas z burakówZakwas z buraków. Też smakuje jak ścierka od mycia podłóg w kiblu, ale przynajmniej pijesz na raz 1/3 szklanki, więc da się łyknąć to jak kieliszek wódki i przy dobrej wprawie nie czujesz smaku![]()
może z jabłkiem?Jednak nie dam rady go pić.
Nie smakuje mi, aż przez gardło nie przechodzi![]()
uooo aż 10? To mega dużo… w jakim czasie? ale po samym pole dance…. Byłam na dwóch treningach i będę niedługo ale nie idzie się spocić na tym…. Chyba że jakiś zaawansowany poziom?Ja dawniej pole dance ale poroniłam i myślałam na początku że od tego, rzuciłam sport o 10kg do przodu ;/ wróciłam teraz stąd bardzo delikatnie chce ale cokolwiek robić.