reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
Brokuła też bym zjadła w sumie. Ale kakao też chciałam i mi się odechciało, już sama nie wiem czego chcę😂

Hahaha mam to samo, rano mi się chciało twarożku i kupiłam sobie świeże bułeczki, że zjem twarożek i kakao wypije jak w dzieciństwie, a jak wróciłam do domu to już przeszło i ani twarożku ani kakao 🤣🤣

Hahaha mam to samo, rano mi się chciało twarożku i kupiłam sobie świeże bułeczki, że zjem twarożek i kakao wypije jak w dzieciństwie, a jak wróciłam do domu to już przeszło i ani twarożku ani kakao 🤣🤣
No, to ja też tak mam, albo gryz i nieee jednak nie chcę i potem siedzę i się modłę nad jedzeniem 😂 ostatnio mi się kalafior śnił 🤪

No, to ja też tak mam, albo gryz i nieee jednak nie chcę i potem siedzę i się modłę nad jedzeniem 😂 ostatnio mi się kalafior śnił 🤪

Nie wiem o co chodzi z tym kalafiorem, ale wczoraj rano mój się obudził i mówi, że mu się śniło, że sobie kalafior taki z bułeczką robiliśmy 🤣🤣
Jakiś omen ciążowy czy co? 😂

Mam wyniki. Ale ten próg mnie wykończy 😓 już ostatnio było 22 i znowu jest 12 😓😓 wiem, że to jest skokowo, ale przy takich ilościach proga jakie przyjmuję martwią mnie te ciągłe spadki 🙄

Załączniki

• 2de22ede-59ab-47d1-ab30-abd7789b1a3b.jpeg
    2de22ede-59ab-47d1-ab30-abd7789b1a3b.jpeg
    27 KB · Wyświetleń: 110
Hej 🫡 Ja się nieśmiało przedstawię, choć etap wczesny i nadal niedowierzam😄
beta w środę 42, beta dziś 130.. teoretycznie powinnam mieć okres 3.02, ale już od kilku dobrych dni blade kreski na teście, czułam, że to ciąża 😅
Mam już synka z sierpnia 2023, byłam wtedy uzależniona od forum 😀
Jestę dość staaara 😅, w sumie bardzo chciałam mieć drugie dziecko, ale ten złoty strzał mnie zaskoczył 😁
W ramach ciekawostki powiem, że ja zachodzę w ciążę 7-8 dzień cyklu (w co lekarze mi nie wierzą, ale tym razem to była jedyna możliwość;p)

Z usg jeszcze poczekam z 10 dni minimum..
Termin wypada jakoś 13-15 października.

Obyśmy tu wszystkie zostały do końca!🥰

reklama
Mam wyniki. Ale ten próg mnie wykończy 😓 już ostatnio było 22 i znowu jest 12 😓😓 wiem, że to jest skokowo, ale przy takich ilościach proga jakie przyjmuję martwią mnie te ciągłe spadki 🙄
piękna beta ☺️ no próg faktycznie słabiutko ,ale może akurat trafiłaś na taki moment , jesteś tak obstawiona lekami że tak naprawdę nic więcej niż zrobić się nie da 😔

Do góry