klaudia16
Fanka BB :)
to u ciebie chociaż zdrowoJa tak miałam z brokułem i będzie na kolację![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to u ciebie chociaż zdrowoJa tak miałam z brokułem i będzie na kolację![]()
ja ogólnie pomyślałam o kotlecie i kalafiorze z bułką . Ale że mam cukinię w domu to też spoko , głównie muszę zjeść kotleta w panierce bo oszalejeBrokuła też bym zjadła w sumie. Ale kakao też chciałam i mi się odechciało, już sama nie wiem czego chcę![]()
Brokuła też bym zjadła w sumie. Ale kakao też chciałam i mi się odechciało, już sama nie wiem czego chcę![]()
No, to ja też tak mam, albo gryz i nieee jednak nie chcę i potem siedzę i się modłę nad jedzeniemHahaha mam to samo, rano mi się chciało twarożku i kupiłam sobie świeże bułeczki, że zjem twarożek i kakao wypije jak w dzieciństwie, a jak wróciłam do domu to już przeszło i ani twarożku ani kakao![]()
No, to ja też tak mam, albo gryz i nieee jednak nie chcę i potem siedzę i się modłę nad jedzeniemostatnio mi się kalafior śnił
![]()
Nooo kalafior tez dobra opcja!Nie wiem o co chodzi z tym kalafiorem, ale wczoraj rano mój się obudził i mówi, że mu się śniło, że sobie kalafior taki z bułeczką robiliśmy
Jakiś omen ciążowy czy co?![]()
Będzie dobrzeMam wyniki. Ale ten próg mnie wykończyjuż ostatnio było 22 i znowu jest 12
wiem, że to jest skokowo, ale przy takich ilościach proga jakie przyjmuję martwią mnie te ciągłe spadki
![]()
piękna betaMam wyniki. Ale ten próg mnie wykończyjuż ostatnio było 22 i znowu jest 12
wiem, że to jest skokowo, ale przy takich ilościach proga jakie przyjmuję martwią mnie te ciągłe spadki
![]()