morticia_adams
Fanka BB :)
Dziewczyny, jest pęcherzyk ciążowy w macicy

Zlecona luteina, zastrzyki neoparin.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
SuperZobacz załącznik 1685916
Dziewczyny, jest pęcherzyk ciążowy w macicy(bałam się, że pozamaciczna). Na tą chwilę jest ok, ale wiadomo włączyło mi się czarnowidztwo.
5ty tydzień. Wg om i usg.Superktóry to tydzień?
A coś bierzesz oprócz luteiny?5ty tydzień. Wg om i usg.
Metforminę i prenatal uno.A coś bierzesz oprócz luteiny?
To mamy już pierwsze zdjęcieZobacz załącznik 1685916
Dziewczyny, jest pęcherzyk ciążowy w macicy(bałam się, że pozamaciczna). Na tą chwilę jest ok, ale wiadomo włączyło mi się czarnowidztwo.
A to ja to samo, plus jeszcze magnes, omegę i probiotyk.Metforminę i prenatal uno.
Cyclogest chyba właśnie wychodzi to duphaston nie wychodziA to ja to samo, plus jeszcze magnes, omegę i probiotyk.
No i prolutex, estrofem I cyclogest. Lekarz nie kazał badać progesteronu bo powiedział że jestem dobrze obstawiona, zbadałam tydzień temu a tam był 16.7 nie wiem czy nie mało, ale beta dobrze przyrasta (czekam dzisiaj na wynik jeszcze, zbadałam bo się boję czy ten stres z samochodem coś nie zadzialal). A z tego co pisały dziewczyny to progesteron z cyclogestu nie wychodzi w badaniach z krwi, jeżeli dobrze zrozumiałam.
O widzisz no to na odwrót doczytałam. Myślałam że ten dowcipny nie wychodzi.Cyclogest chyba właśnie wychodzi to duphaston nie wychodzi![]()
Jak to jest z tą metforminą? Mój Endo w poniedziałek mi powiedział że jeśli się okaże że jestem w ciąży to mam stopniowo odstawiać.Metforminę i prenatal uno.