Zielonooka_92
Aktywna w BB
Tylko betęSuperprożka badałaś?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko betęSuperprożka badałaś?
Czekam na Twoje!!Superprożka badałaś?
Oj uwierz że ja też czekamCzekam na Twoje!!
Trzymam kciuki!!Oj uwierz że ja też czekam
Obym też tak jak ty ujrzała 2 kreseczki![]()
To czekamy razem z Tobą i zaciskamy kciukiBadamy dwa zarodki, trochę zeszło z dograniem szczegółów, ale udało się w środę wysłać biopsję (wysyłają z reguły raz w tygodniu). Trzeci zarodek niestety nie został przebadany, miał 3 na końcu i embriolog powiedziała że w takim przypadku nie będą mieli z czego pobrać komórek do biopsji i za duże ryzyko. Więc czekamy na szpilkach czy któryś z dwóch zarodków jest zdrowy. Na wyniki od momentu wysłania czeka się max dwa tygodnie![]()
dziękujęTak, nam też genetyk mówiła że ze słabszej klasy nie pobiera się bo nie chcą osłabiać komórki i jest za duże już ryzyko. Dawaj znać jak już będziesz mieć wyniki. Trzymam kciukiSama jestem ciekawa ile faktycznie się czeka czy 2 tyg tak jak mówią czy może jednak krócej to wyjdzie
![]()
Mnie się nogi trzęsły ale ze strachu po przekroczeniu progu kliniki ,szłam jak po wyrok .piękny widok - gratuluję
ja to jak zobaczyłam serduszko to mi się tak nogi trzęsły na fotelu że doktor nie mogła utrzymać obrazu wyraźnego na USG no i oczywiście tak płakałam że mąż nie nadarzał wycierać łez. To było coś niesamowitego
U mnie też powiedzieli 2 tygodnie a dzwonili po jakiś 8 dniach .dziękujęw teorii powiedziała że w większości przypadków te wyniki są wcześniej. I te dwa tygodnie to tak na wyrost. Ale znając mnie, to na pewno będzie najdłużej jak się da albo coś sie po drodze wywali
dam znać jak będą wyniki.
Wręcz trzeba się cieszyć każdym kroczkiem i każdym sukcesem .6dpt beta 49,57czy mam zielone światło, żeby zacząć się cieszyć?
![]()