reklama
morticia_adams
Fanka BB :)
Dziewczyny nie mogłam inaczej , poszłam dzisiaj prywatnie ... I oczywiście że jest zarodek ! I to zarodek i bijącym![]()
wzrusz na maksa
![]()

Izz96
PięknieDziewczyny nie mogłam inaczej , poszłam dzisiaj prywatnie ... I oczywiście że jest zarodek ! I to zarodek i bijącym![]()
wzrusz na maksa
![]()

Żołna
Cieszę sięDziewczyny nie mogłam inaczej , poszłam dzisiaj prywatnie ... I oczywiście że jest zarodek ! I to zarodek i bijącym![]()
wzrusz na maksa
![]()

Żołna
Dziękuję

Lilayne
Ja na majówkach, także już powoli myślę o pakowaniu walizki i wyprawceDziękujędołączasz do nas?
![]()

Żołna
GratulacjeJa na majówkach, także już powoli myślę o pakowaniu walizki i wyprawce![]()

Lilayne
DziękujęGratulacjeszczęśliwego i szybkiego porodu życzę
![]()

reklama
Grazyna97
Zaciekawiona BB
A wysoką miałaś gorączkę?ja już po, obraz USG adekwatny do wieku ciąży, nie ma jeszcze serduszka, ale nie miało prawa byćnastraszyła mnie trochę, że ta gorączka i grypa mogły wpłynąć na podział komórek i zarodek może na pewnym etapie po prostu przestać się rozwijać, najczęściej dzieje się to 8-9tc… no ale pęcherzyk jest w jamie macicy tam gdzie powinien być, ciałko żółte też było delikatnie widać, ale bez konkretów, bo to dopiero 5+2, następna wizyta 4 marca
![]()