reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

U mnie kolejny dzień bez okresu. Wczoraj jednorazowo było przy podcieraniu, wkładka czysta. I przeszły mi wszelkie objawy ciążowo okresowe. Nawet brzuch nie boli, jedynie piersi wrażliwe 😅 I teraz nie wiem czy badać jutro to AMH skoro mam go zrobić między 2-5 dniem cyklu.
Z tego co się orientuję to amh nie musi być badane między 2-5 dniem cyklu, tylko w dowolnym dniu :)

reklama
U mnie kolejny dzień bez okresu. Wczoraj jednorazowo było przy podcieraniu, wkładka czysta. I przeszły mi wszelkie objawy ciążowo okresowe. Nawet brzuch nie boli, jedynie piersi wrażliwe 😅 I teraz nie wiem czy badać jutro to AMH skoro mam go zrobić między 2-5 dniem cyklu.

No moim zdaniem nie ma sensu, bo plamienie to nie okres

Po co robić jutro AMH skoro okres się nie zaczął?

A test?? Jeśli wczorajsze mogło być plamieniem implantacyjnym to jutro powinno coś wyjść 🤔

Z tego co się orientuję to amh nie musi być badane między 2-5 dniem cyklu, tylko w dowolnym dniu :)
Lekarka tam jeszcze coś zleciła pamiętam tylko że testosteron , poszło do bezpośrednio do szpitala więc nie mam w to wzglądu tylko mówiła że mam zrobić w 2 dniu cyklu max w 5.

A test?? Jeśli wczorajsze mogło być plamieniem implantacyjnym to jutro powinno coś wyjść 🤔
Taki ze mnie gamoń że wszystkie testy zużyłam do piątku 😄 Jak jutro nie będzie okresu to zrobię test choć nie nastawiam się zbytnio. Ale byłabym szczęśliwa 😍
Mam też jutro wizytę w celu wypisaniu recepty na stymulację to może by mi zrobiła szybkie USG ale czy coś tam zobaczy poza pogrubionym endometrium jak przed okresem ? 🙃

Kurde a mnie nadal tak mocno bola piersi i są takie nabrzmiale, to pewnie skutek tego wysokiego proga, dziś dodatkowo czuję lekko podbrzusze 🤔
Ale już sama nie wiem czy to nie jelita z przejedzenia u teściowej 😅

Kurde a mnie nadal tak mocno bola piersi i są takie nabrzmiale, to pewnie skutek tego wysokiego proga, dziś dodatkowo czuję lekko podbrzusze 🤔
Ale już sama nie wiem czy to nie jelita z przejedzenia u teściowej 😅
Mnie piersi prawie wgl nie bolą 🙈 jedynie są opuchnięte.w zeszłym miesiącu miałam dramat bo czułam jakby mi je ktoś wrzątkiem polewał 🤣 brzuch lekko czuję właśnie takie jakieś bulgotanie i przelewanie.

reklama
Do góry