Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No widać! Nie ma co, od razu ja widziałam, a wiem, że ma żywo pewnie widać bardziejA już myślałam że mam jakieś zwidyjak wy ją też widzicie to obudziła się we mnie nadzieja
![]()
Tak idę jutro rano.po południu mam lekarza bo przepisał mi progesteronale tylko jedno opakowanie i skończy się w piątek.a on przyjmuje tylko w środy.wiec gdyby była ewentualna ciąża to muszę chyba kontynuować jego branie.w każdym razie chce sprawdzić jak wygląda mój progesteron.czy nie spada,bo tak jak pisałam rano dzis dużo mniej bolą mnie piersi i miałam cały dzień myśli że nic z tego nie będzieNo widać! Nie ma co, od razu ja widziałam, a wiem, że ma żywo pewnie widać bardziej
To co idziesz jutro solidarnie na betę?
Ja jeszcze powtórzę rano test.
Ps. A myślicie ze serio tak szybko ta betę? Bo to w sumie ani nie termin okresu![]()
No to dobra, też zrobię jutro i w piątek, proga sobie w piątek też dorzucę bo w sumie tyle co robiłamTak idę jutro rano.po południu mam lekarza bo przepisał mi progesteronale tylko jedno opakowanie i skończy się w piątek.a on przyjmuje tylko w środy.wiec gdyby była ewentualna ciąża to muszę chyba kontynuować jego branie.w każdym razie chce sprawdzić jak wygląda mój progesteron.czy nie spada,bo tak jak pisałam rano dzis dużo mniej bolą mnie piersi i miałam cały dzień myśli że nic z tego nie będzie![]()
Póki co nadal w to nie wierzę,chyba uwierzę dopiero jak zobaczę wynik bety
Będzie dobrze ! Wszystkie tu trzymamy kciukiPóki co nadal w to nie wierzę,chyba uwierzę dopiero jak zobaczę wynik betyalbo jak rano test wyjdzie też z kreską
Podziwiam za wytrwałość bo ja już bym drugi raz sikała na patykPóki co nadal w to nie wierzę,chyba uwierzę dopiero jak zobaczę wynik betyalbo jak rano test wyjdzie też z kreską