Super, gratulacje! Będziesz powtarzać w środę?Wyniki bety
reklama
olka11135
Fanka BB :)
Wyniki bety
Progesteronu nie oznaczyłaś?
Bo oczywiście życzę Ci jak najlepiej, ale troszkę niska te beta jak 13dpo i cienie już chyba od piątku jak dobrze pamiętam?
penguinlicious
Moderator
penguinlicious
Moderator
poczekajmy do środy , z rana skoczę na betęWstawiamyczy czekamy na przyrost?
![]()
Może progesteron sobie dla spokoju oznacz też, ja chyba w czwartek pójdę na betę znowu i sobotę, będzie ok to już odpuszczampoczekajmy do środy , z rana skoczę na betę![]()
DomkaAtomka
A u mnie to jakiś cyrk
przy piątku cień był tak słaby, że ledwo było go widać . Dzisiaj już ładna kreska nawet jak robiłam koło południa kolejny . A beta fakt , niska . Nie napawa optymizmem …Progesteronu nie oznaczyłaś?
Bo oczywiście życzę Ci jak najlepiej, ale troszkę niska te beta jak 13dpo i cienie już chyba od piątku jak dobrze pamiętam?
Załączniki
kate.morgan
Gratuluję i uspokajam: najważniejszy jest przyrost, dwie koleżanki miały podobny poziom bety w okolicach okresu i obie miały ładne przyrosty, a dzieciaczki zdrowe.przy piątku cień był tak słaby, że ledwo było go widać . Dzisiaj już ładna kreska nawet jak robiłam koło południa kolejny . A beta fakt , niska . Nie napawa optymizmem …
reklama
Usagitsukino
Cześć Dziewczyny! Weszłam tu wczoraj przypadkiem i przeczytałam temat od deski do deski
trzymam za Was wszystkie mocno kciuki 
Staramy się czwarty miesiąc, więc poproszę na ławeczkę, bo kolejny test dopiero 6.3. Ale mam pytanie z innej beczki. Od początku starań monitoruję owulację testami, ale nigdy nie miałam takiej mocnej czerwonej krechy. Maks to taki jak na zdjęciu z 17DC. W poprzednich cyklach było tak samo, potem już spada. W styczniu badałam progesteron 7 dni po najciemniejszej kresce i był na poziomie 26, wiec wychodzi, że owulacja była… testy robię raz dziennie popołudniu. Czy któraś z Was też tak miała?
Staramy się czwarty miesiąc, więc poproszę na ławeczkę, bo kolejny test dopiero 6.3. Ale mam pytanie z innej beczki. Od początku starań monitoruję owulację testami, ale nigdy nie miałam takiej mocnej czerwonej krechy. Maks to taki jak na zdjęciu z 17DC. W poprzednich cyklach było tak samo, potem już spada. W styczniu badałam progesteron 7 dni po najciemniejszej kresce i był na poziomie 26, wiec wychodzi, że owulacja była… testy robię raz dziennie popołudniu. Czy któraś z Was też tak miała?
Podziel się: