Super, gratulacje! Będziesz powtarzać w środę?Wyniki bety
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super, gratulacje! Będziesz powtarzać w środę?Wyniki bety
Wyniki bety
poczekajmy do środy , z rana skoczę na betęWstawiamyczy czekamy na przyrost?
![]()
Może progesteron sobie dla spokoju oznacz też, ja chyba w czwartek pójdę na betę znowu i sobotę, będzie ok to już odpuszczampoczekajmy do środy , z rana skoczę na betę![]()
A u mnie to jakiś cyrk
przy piątku cień był tak słaby, że ledwo było go widać . Dzisiaj już ładna kreska nawet jak robiłam koło południa kolejny . A beta fakt , niska . Nie napawa optymizmem …Progesteronu nie oznaczyłaś?
Bo oczywiście życzę Ci jak najlepiej, ale troszkę niska te beta jak 13dpo i cienie już chyba od piątku jak dobrze pamiętam?
Gratuluję i uspokajam: najważniejszy jest przyrost, dwie koleżanki miały podobny poziom bety w okolicach okresu i obie miały ładne przyrosty, a dzieciaczki zdrowe.przy piątku cień był tak słaby, że ledwo było go widać . Dzisiaj już ładna kreska nawet jak robiłam koło południa kolejny . A beta fakt , niska . Nie napawa optymizmem …