93kora
Fanka BB :)
Trzymam kciuki, żeby to nie była fabryczna kreska. No i żeby beta i progesteron ładnie w górę wystrzeliłIten na górze w wczoraj na dole z dzis
Boję się że to zastrzyk

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciuki, żeby to nie była fabryczna kreska. No i żeby beta i progesteron ładnie w górę wystrzeliłIten na górze w wczoraj na dole z dzis
Boję się że to zastrzyk
A jakieś przeczucia kiedy mogła być? Kiedy masz mieć okres?Kurde jestem dziś zapisana na testowaniekapnelam się jak już się wysikalam
pewnie zrobię trochę później aczkolwiek nie mam zielonego pojęcia kiedy i czy wgl była owu więc pewnie na jednym teście się nie skonczy
Coś tam przebijaHey dziewczyny jestem 11 dni po zastrzyku 9 dni po owulacji.
Przed wczoraj czysto wczoraj jakiś cień a dziś to
Byłam oddać krew.
Teraz czekać na wynik po południu będą.
Syna zabrali na operacje.
Więc mam czym głowę zajadz
Wygląda to tak, że nie było piku i odpuściłam robienie testów owu w 20 DC. Po śluzie mogłabym stwierdzić, że mogła być 15/16 lutego. Moje cykle to takie 30/32 DC więc obstawiam że okres powinien przyjść w dniach 27.02-01.03A jakieś przeczucia kiedy mogła być? Kiedy masz mieć okres?
Trzymam kciuki i za syna i za betęByłam oddać krew.
trzymam kciuki kochana żeby tym razem to nie był zastrzykByłam oddać krew.
Nie wiem jakich wartości się spodziewać .trzymam kciuki kochana żeby tym razem to nie był zastrzyk![]()