Dziś mój syn odchodzi 3 urodziny
nawet zrobiłam test licząc na prezent ale dalej biało… nie tracę nadziei, tak jak pisałam jak byłam w ciąży przed okresem test też wyszedł negatywny. A jak się nie udało to też nie ma tragedii, w końcu to pierwszy cykl starań 
reklama
Waska93
Zaangażowana w BB
Oj ile tu nas marcowych kobiet jest
I ja też z marca z dnia kobiet. Myślałam czy by nie zatestowac w tym dniu, ale może być za szybko, bo okres powinnam dostać 13-14 marca, biorąc pod uwagę że mam krótkie cykle to tak czy siak mogłoby to być za szybko
I ja też z marca z dnia kobiet. Myślałam czy by nie zatestowac w tym dniu, ale może być za szybko, bo okres powinnam dostać 13-14 marca, biorąc pod uwagę że mam krótkie cykle to tak czy siak mogłoby to być za szybko
Peppcia
Fanka BB :)
20 lutego i patrząc na moją prawidłowość to jest szansa na krótszy cykl.a kiedy miałaś ostatnią miesiączkę?
callina
trzymam kciuki, do 3 razy sztuka!Nie mamy jeszcze dzieci.w kwietniu 2022 biochem.(Wtedy trwało to 7msc zanim udało mi się zajść w ciążę)teraz wznowiliśmy starania i będzie to 3cykl![]()
u mnie też 3ci cykl
Ja robilam zastrzyk 16.02 i dzis to bedzie Ovirtelle 13 plus i 12/11 dpo. Jade do sklepu i bede testowac. Ale raczej nie udalo sie bo czuje ze sie zbliza okres..No to witamy serdecznie! Mam nadzieję, że będziesz się tu z nami dobrze czuła
Kiedy robiłaś zastrzyk? Zasada jest taka, że jak były seksy, a już w ogóle jak to jest cykl stymulowany, to zakładam, że był też monitoring, to zapisujemy się na testowanieSkoro będziesz testować jutro, to wpisuję jutro. Który to będzie dc?
Patii26
No ja musze właśnie postarać się nie sika ci nie pić te 2-3h, bo jeśli nie trzymam tego to od razu mi wychodzą blade kreski i testy owu mogą być niewiarygodneOj to będą fajne dnidziś już było fajnie, jutro trzeba poprawić
może pojutrze też
chociaż mąż dziś stwierdził, że na pewno będę w ciążymam nadzieję, że ma rację hihi
wiesz co starałam się, dziś zrobiłam dlatego test o 15ej, bo prawie nic nie piłam od rana.
potem piłam normalnie więc nie spodziewałam się tego piku, a jednak jestrobiłam drugi test około 20:30
z sikaniem to po prostu jakoś tak się układało, że starałam się wytrzymać aż do testowania
ale często na początku ciąży kobiety się czują jak przed okresem, więc to nie musi nic oznaczaćJa robilam zastrzyk 16.02 i dzis to bedzie Ovirtelle 13 plus i 12/11 dpo. Jade do sklepu i bede testowac. Ale raczej nie udalo sie bo czuje ze sie zbliza okres..![]()
U
użytkowniczka 212
Gość
Hej, ja podchodzę do IVF w tym miesiącu, dziś 7 dzień stymulacji. Trzymam kciuki,Cześć dziewczyny,
ja miałam dość długą przerwę w udzielaniu się na forum. Były lepsze i gorsze momenty. W dużym skrócie o mnie, mam pcos, niedoczynność tarczycy, trzymaną w ryzach IO i weszliśmy ostatnio w immunologię - kir AA i mutacja mthfr. Mąż obiniżone parametry nasienia z morfo 1% a po drodze niezłośliwy !! na szczęście !! nowotwór jądra, który sprawił, że upadliśmy mam wrażenie na samo dno. I tak po roku leczenia podnosimy się z kolan i zaczynamy swoją pierwszą procedurę ivf.
I jeśli mogę to chciałabym dołączyć na wątek. Może akurat któraś z Was równiez podchodzi w tym lub kolejnym miesiącu do ivf?
Nie wiem jeszcze na kiedy mam się zapisać na testowanie bo dziś dopiero zaczynam stymulację. Mamy plan na świeży transfer ale zobaczymy, póki co siadam na ławkę i dam znać jeśli się coś zmieni a więcej dowiem się w czwartek na pierwszym monitoringu![]()
No i jak już napisałam @penguinlicious zapisz mnie prosze na ławkę, bo pewnie i tak transfer będę mieć odroczony.
niezapominajka876
Ja w kwietniu! Dlatego napisałam że liczę na to, że w marcu się uda i w kwietniu dostanę prezent - pozytywne dwie kreskiKtórego masz urodziny ?Bo ja 26.03 kończę 30stke
![]()
reklama
Roma_ntiko
To prawda, ja ciągle się czułam tak, że już za sekundę będzie okresale często na początku ciąży kobiety się czują jak przed okresem, więc to nie musi nic oznaczać![]()