reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

Na testowanie zapisałam się na 20 bo tak mi aplikacja wyliczyła okres, niemniej te cykle po poronieniu były nieregularne i jakoś kurczowo nie trzymałam się tej daty.
A ja nie byłam na monitoringu, musiałaś mnie z kimś pomylić 😉
Ja u ginekologa byłam 1 marca i po wyglądzie endometrium sugerował ciążę 😂 a tego samego dnia rano test bieluśki jak śnieg .
Aaa, no to musiałam pomylić, sorki 😅 To nie wiem czemu z końcem miesiąca Ci wpisałam bezowulacyjny 🫣 tak czy siak, skończyło się tak, jak miało 😁

reklama
Są dwa typy - jednym rośnie powoli aż dojdzie do peaku, a drugim niby nic nic nic i nagle peak 😉
@Roma_ntiko ja właśnie jestem typem, który ma pik ni stąd ni zowąd 😆 u mnie nie ma nie ma, ale dosłownie na teście mam tylko cień cienia drugiej kreski i nagle bach 😁
W niedzielę o 23 był totalny cień, poniedziałek o 16 wyszła blada kreska, więc już wiedziałam że pewnie we wtorek pik aleeee Dziewczyny piszą żeby robić częściej niż tylko raz więc siknęłam sobie raz jeszcze w ten poniedziałek o 23 a tam pik 😃 w ciągu zaledwie kilku godzin z bladziocha wyszedł piękny pik i kreska ciemniejsza od kontrolnej

@Roma_ntiko ja właśnie jestem typem, który ma pik ni stąd ni zowąd 😆 u mnie nie ma nie ma, ale dosłownie na teście mam tylko cień cienia drugiej kreski i nagle bach 😁
W niedzielę o 23 był totalny cień, poniedziałek o 16 wyszła blada kreska, więc już wiedziałam że pewnie we wtorek pik aleeee Dziewczyny piszą żeby robić częściej niż tylko raz więc siknęłam sobie raz jeszcze w ten poniedziałek o 23 a tam pik 😃 w ciągu zaledwie kilku godzin z bladziocha wyszedł piękny pik i kreska ciemniejsza od kontrolnej
U mnie może nie tak ekstremalnie, aaaale 😈

Załączniki

• IMG_2651.jpeg
    IMG_2651.jpeg
    182,4 KB · Wyświetleń: 68
Noooo 😆 dlatego zdecydowanie warto sprawdzać przynajmniej 2 razy a może i 3 jak rozłożymy sobie sikanie w ciągu dnia 😄
Właśnie tak nie zrobiłam, głupia ja 🤣 koło 20:00 w piątek był prawie pik, a ja zamiast zrobić rano to zrobiłam dopiero w sobotę wieczorem (i wyszedł pik)
A być może był np. nad ranem 🙈

Jak teraz się nie uda to będę już na przyszłość wiedziała 😁

reklama
Do góry