MamaR
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak z mężem?Coś ruszyło. Testy od góry od 7 DC wtedy jakaś ciemna była potem długo nic i dziś 16dc zaczęła ciemnieć znówŚluz mnie zalewa. W sobotę liczę że na dzień kobiet dostanę tulipana
![]()
A kiedy zaczynają Ci się dni płodne ? Mi według kalendarzyka 8-9.03 a owulacja 13-14.03. Także od 10.03 zacznę sobie robić testy owuJuż nie mogę się doczekać 11.03, jak będą serie testów![]()
Jesteś mistrzem w robieniu testów, bety i progaCoś ruszyło. Testy od góry od 7 DC wtedy jakaś ciemna była potem długo nic i dziś 16dc zaczęła ciemnieć znówŚluz mnie zalewa. W sobotę liczę że na dzień kobiet dostanę tulipana
![]()
Wg testów i Premom dziś jest owuA kiedy zaczynają Ci się dni płodne ? Mi według kalendarzyka 8-9.03 a owulacja 13-14.03. Także od 10.03 zacznę sobie robić testy owuu mnie cykle są różne 27-33 dni, najwcześniej 28-29 dni. W grudniu cykl miałam 33 dni, a peak był w 20-21 dc, a w lutym 26 dc a peak w 15 dc
także u mnie bez testów owu trudno mi trafić w owulacje...
Mi kalendarz pokazuje identycznie jak tobie owulacjęA kiedy zaczynają Ci się dni płodne ? Mi według kalendarzyka 8-9.03 a owulacja 13-14.03. Także od 10.03 zacznę sobie robić testy owuu mnie cykle są różne 27-33 dni, najwcześniej 28-29 dni. W grudniu cykl miałam 33 dni, a peak był w 20-21 dc, a w lutym 26 dc a peak w 15 dc
także u mnie bez testów owu trudno mi trafić w owulacje...
1 cykl biochemiczna, 2 myślałam, że się uda, ale widocznie owulacja była później, a starania przerwała jelitówkaA ile się staracie?
Mąż się chyba przełamuje bo pytał czy kiedy będzie wkoncu ta owulacja bo tulipana nie wie czy szykować na dzień kobietA jak z mężem?
Rano o 7 była biel a teraz ok 12 już ładna kreska więc nie mogę przegapić piku i sobie jeszcze wieczorem po pracy zrobięJesteś mistrzem w robieniu testów, bety i proga![]()