Ja miałam 9 dni temu 2100..dziś mam 5+4 i pewnie już grubo ponad 10 tys jak nie lepiejKochana ale wysoka ta beta jak na ten wiek ciążyja jestem 5+0 i beta z dzisiaj 106,85
przyrost w normie z poprzedniej bety.
Spokojnie jak jest beta powyżej tysiąc to już zobaczysz pęcherzyk i zarodek![]()
reklama
Oj ja też się wzruszam i sikam nawet w nocyA brzuchol cię boli od czasu do czasu? Ja właśnie nie mam takich typowych objawów, częściej tylko sikam, brzuch mnie boli, sutki delikatnie i te upławy…a i beczę jak bóbr haha

Truskawka0105
Fanka BB :)
O wowJa miałam 9 dni temu 2100..dziś mam 5+4 i pewnie już grubo ponad 10 tys jak nie lepiej

Mikimka
Pęcherzyk już był w środę przy becie 6700 a w kolejną środę też jadę na usg i zobaczymy czy już się coś tam wyklułoKochana ale wysoka ta beta jak na ten wiek ciążyja jestem 5+0 i beta z dzisiaj 106,85
przyrost w normie z poprzedniej bety.
Spokojnie jak jest beta powyżej tysiąc to już zobaczysz pęcherzyk i zarodek![]()
PaniR
Dajcie mi znać czy też tak macie;
Bóle brzucha i jajników
Czasem kłucie w pochwie
Właśnie ja mam bardzo stresującą pracę i zastanawiam się co ze zwolnieniem. Zaczął się dopiero 5tc. Wcześnie żeby mówić w pracy a i tak raczej zakres moich obowiązków by się nie zmienił. Z drugiej strony przy szybkim zwolnieniu bałabym się, że każdy się dowie o ciąży i co będzie jeśli poronię? Boję się też zbędnych pytań. U lekarza jeszcze nie byłam, zobaczymy co on wymyśliWłaśnie ja jak byłam w pierwszej ciąży, którą poroniłam też mi od razu proponował, ale nie chciałam.
Teraz jak będzie proponował to biorę od razu
Ja co prawda mam pracę siedzącą, ale strasznie wymagającą psychicznie. Nie będę się użerać i stresować
Truskawka0105
Ale superPęcherzyk już był w środę przy becie 6700 a w kolejną środę też jadę na usg i zobaczymy czy już się coś tam wykluło

Truskawka0105
Ja powiedziałam mojej Pani Dyrektor i swoim współpracownicom bo musiały na nowo dyżury między soba ustawić. A co ma być to będzie, ja nie ryzykuję dzieci przyprowadzają chore, boję się poprostuWłaśnie ja mam bardzo stresującą pracę i zastanawiam się co ze zwolnieniem. Zaczął się dopiero 5tc. Wcześnie żeby mówić w pracy a i tak raczej zakres moich obowiązków by się nie zmienił. Z drugiej strony przy szybkim zwolnieniu bałabym się, że każdy się dowie o ciąży i co będzie jeśli poronię? Boję się też zbędnych pytań. U lekarza jeszcze nie byłam, zobaczymy co on wymyśli
O nie nie lepiej nieO wowna prawdę rewelka może bliźniaki będą
![]()

DomkaAtomka
61.60Nie Donos tylko Domka miało być![]()

reklama
Podziel się: