reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Musisz omówić to z lekarzem immunologiem. Ja również mam kir Bx, jakiś mi tam brakuje DS w tym tego głównego.
Ja wprowadziłam accofil przy 3 transferze. Czy pomógł? Wierze, ze tak
Ja dostałam accofil ze względu na brak kirow implantacyjnych
To chyba tak jak u mnie... No nic, jestem już umówiona do immunolog, niestety wizyta dopiero 2 czerwca. Może w międzyczasie zwolni się jakiś wcześniejszy termin. Tak czy siak, ten transfer i może następny ostatni w tej procedurze zrobię jeszcze bez accofilu. Ale czuję w kościach, że mnie nie ominie ta wizyta.

Jeszcze jak na złość, walczę z dość mocnym przeziębieniem od soboty. Mam obawy, że przez to zmniejszam szanse na powodzenie. Miała może któraś z Was podobną sytuację? Do transferu tylko 3 dni..

To chyba tak jak u mnie... No nic, jestem już umówiona do immunolog, niestety wizyta dopiero 2 czerwca. Może w międzyczasie zwolni się jakiś wcześniejszy termin. Tak czy siak, ten transfer i może następny ostatni w tej procedurze zrobię jeszcze bez accofilu. Ale czuję w kościach, że mnie nie ominie ta wizyta.

Jeszcze jak na złość, walczę z dość mocnym przeziębieniem od soboty. Mam obawy, że przez to zmniejszam szanse na powodzenie. Miała może któraś z Was podobną sytuację? Do transferu tylko 3 dni..
A nie masz wszystkich kirów implantacyjnych?

@LadyCaro jak obiecałam :)
Nie wiem w sumie za co odpowiada DL i DP bo nie było o tym wgl tematu 🤔 skupiła się na DS

Załączniki

• IMG_9865.jpeg
    IMG_9865.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 59
Super że wygląda dobrze! Kolejny krok do przodu :) A miałaś w końcu na żywca czy w narkozie?
Zdecydowalam się zrobić w narkozie, bez niej gdyby było coś do usunięcia to nie zrobiłby tego. Zobaczymy co będzie dalej. O wyciszeniu Endo ma zdecydować dopiero po wynikach biopsji. Nie bardzo mi się to podoba, bo jak się w kwietniu lub maju okaże że robimy wyciszanie to kolejne 3 miesiące będę musiała czekać i transfer może być dopiero w wakacje :( nie wiem dlaczego już teraz nie jest skory do działania, bo czas przecież i tak leci. Trochę mnie denerwuje że w kilku obszarach na raz nie działamy. Wczoraj próbowałam też podpytać co warto by było jeszcze dopilnować przed transferem, może jakieś badania z krwi porobić to też usłyszałam że dopiero po wynikach będziemy o tym myśleć.

Jezu, staram się o tym czytać, ale jakoś nie mogę teg pojąć. Zacvzynając od tego, ze:
1742888457974.png

A ja mam KIR BX to w ogóle nie wiem o co chodzi 😂 chyba jednak muszę polegać na lekarzach i tyle 😒

Jezu, staram się o tym czytać, ale jakoś nie mogę teg pojąć. Zacvzynając od tego, ze:
Zobacz załącznik 1694873
A ja mam KIR BX to w ogóle nie wiem o co chodzi 😂 chyba jednak muszę polegać na lekarzach i tyle 😒
Ja też nie ogarniam, mam niby kir bx. Z ciekawości wrzuciłam w chat gpt Kiry których brakuje 🙈 ale nie wiem czy można mu polegać w tym zakresie. Zamierzam jeszcze skonsultować z immunologiem, bo wg niego brakuje mi jakiegoś kir ważnego do implantacji.

reklama
Ja też nie ogarniam, mam niby kir bx. Z ciekawości wrzuciłam w chat gpt Kiry których brakuje 🙈 ale nie wiem czy można mu polegać w tym zakresie. Zamierzam jeszcze skonsultować z immunologiem, bo wg niego brakuje mi jakiegoś kir ważnego do implantacji.
u mnie na te wyniki spojrzał tylko ginekolog i powiedzał, że raczej ok, ale polecił mi skonsultować jeszcze z inną babką z kliniki i kurde robiła mi punkcję a ja zapomniałam spytać o to. No nic, jak w sobotę będę w klinice to będę myśleć... A może ten transfer spróbować na żywca i jak się nie powiedzie myśleć dalej. Nie wiem sama.

Do góry