MamaR
Fanka BB :)
Nadzieję trzeba mieć ale jak teraz nie pyknie to masz jeszcze dwa mrozakii weź sobie człowieku mów, że jak się nie uda, to trudno... im dalej las tym wieksze nadzieje, że to ten czas...

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nadzieję trzeba mieć ale jak teraz nie pyknie to masz jeszcze dwa mrozakii weź sobie człowieku mów, że jak się nie uda, to trudno... im dalej las tym wieksze nadzieje, że to ten czas...
oj nie, nie, z resztą, nie mam wskazań, a to jednak nie jest zabawa.Nadzieję trzeba mieć ale jak teraz nie pyknie to masz jeszcze dwa mrozakiTo są świetne wieści ! Nie kusi Cię by podać dwa na raz ?
widzisz, to ja zawsze jak badałam piękna owulacja, endo grube powyżej 10mm, progesteronu poniżej 16 7dpo nie miałam nigdy, a zawsze w okolicy 20 i co, dupa baldaJa marzę o bliźniakach ale nigdy w mojej karierze nie miałam dwóch pęcherzyków dominujących jak byłam na monitoringu a i jak jest jeden to jestem szczęśliwa bo zaczynałam starania z cyklami bezowulacyjnymi , dwie pierwsze ciążę udały się na stymulacji. Teraz mam tylko duphaston po owulacji bo jednak są te owulację ale prożek w przedziale 8-12 więc bez szału. Z supli biorę kwas foliowy metylowany, koenzym Q10 , olej z wiesiołka do owulacji i pregna start. Nie ukrywam, że bardzo liczę na ten cykl![]()
Mi jak przywrócili owulację to też wszystko było idealnie , wszystkie wyniki w normie , męża nasienie ok , sexy co drugi dzień a ciąży nie byłowidzisz, to ja zawsze jak badałam piękna owulacja, endo grube powyżej 10mm, progesteronu poniżej 16 7dpo nie miałam nigdy, a zawsze w okolicy 20 i co, dupa balda![]()
A czy wiadomo z jakiego powodu u was nigdy nie było ciąży?Starania o pierwsze - w czerwcu minie 4 lata. Nigdy nie było ciąży, nawet biochemicznej. Jest to dla nas coś tak nierealnego, że sama nie do końca wierzę w to wszystko co się dzieje. Wczoraj widziałam kropka na usg podczas transferu i tak bardzo bym chciała by tam pozostal![]()