callina
Fanka BB :)
A jak u ciebie?No ale faktycznie malo tych serduszekany więcej było w kwietniu
Robiłaś jeszcze owulacyjne?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A jak u ciebie?No ale faktycznie malo tych serduszekany więcej było w kwietniu
Już po wizycie wczorajszej u ginekologa nie. Dzisiaj było podziałane, jutro poprawimy i koniec. Więcej nie da radyA jak u ciebie?
Robiłaś jeszcze owulacyjne?
Czekamy na efektyJuż po wizycie wczorajszej u ginekologa nie. Dzisiaj było podziałane, jutro poprawimy i koniec. Więcej nie da rady![]()
to my dziś jeszcze poprawiamy i też koniecJuż po wizycie wczorajszej u ginekologa nie. Dzisiaj było podziałane, jutro poprawimy i koniec. Więcej nie da rady![]()
Ty którego marca miałaś pik?Już po wizycie wczorajszej u ginekologa nie. Dzisiaj było podziałane, jutro poprawimy i koniec. Więcej nie da rady![]()
28.03 ( 12dc) był pik kolo 18 testowałam Dzień później czyli 13dc( już po piku o 11) ginekolog i pecherzyk miał o 9 rano 17mm, więc obstawiam,że ta owulacja dopiero dzisiaj, a przynajmniej taka mam nadzieję.Ty którego marca miałaś pik?
Ja 27.03 kolo południa![]()
To u mnie też był 12dc haha28.03 ( 12dc) był pik kolo 18 testowałam Dzień później czyli 13dc( już po piku o 11) ginekolog i pecherzyk miał o 9 rano 17mm, więc obstawiam,że ta owulacja dopiero dzisiaj, a przynajmniej taka mam nadzieję.
Ok, no i często się tak robi, że zapisy się zaczyna pod koniec miesiąca, ale z rozmowami przenosimy się na kolejne kreski dopiero z nowym miesiącemPozwoliłam sobie wątek Kwietniowek założyć w weekend bo w tygodniu ciężko mi ogarniać jak pracuje a już sporo osób w kalendarzu mam![]()
Może już nie będzie kolejnego cykluto my dziś jeszcze poprawiamy i też koniecchwila przerwy żeby się sobą nie znudzić i mieć siłę na kolejny cykl
![]()