U
użytkowniczka 212
Gość
No tak z reguły dziewczyny mają, ale jak widać nie wszystkieDzieki!
Ja nigdy go nie brałam , dostałam go pierwszy raz po punkcji teraz a lekarka mówiła ze jak odstawię to 2/3 dni i powinnam okres dostać
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No tak z reguły dziewczyny mają, ale jak widać nie wszystkieDzieki!
Ja nigdy go nie brałam , dostałam go pierwszy raz po punkcji teraz a lekarka mówiła ze jak odstawię to 2/3 dni i powinnam okres dostać
No tak z reguły dziewczyny mają, ale jak widać nie wszystkieja zawsze jak brałam dupka dostawałam 9 dnia brania. Nie wiem czemu tak jest.
Na pewno nie odprawiąJak tak sobie gadamy o okresie, to u mnie miał dziś przyjść i cisza i nawet nie czuję, żeby się na niego zanosiło.... ale do lekarza jutro i tak się wybieram, bo zostały mi 2 ostatnie zastrzyki. Mam nadzieję, że mnie nie odprawią z kwitkiem, że przychodzę niezgodnie z zaleceniami![]()
Mój w następnym cyklu przyszedł tyle później ile od razu po punkcji wcześniej.Apropo okresu to mi się już spóźnia 7 dni i nie zanosi się żeby przyszedł. Pierwszy po punkcji przyszedł od razu po odstawieniu duphastonu, a teraz kolejny coś się zablokował. Czy mam się tym przejmować, czy czekać spokojnie?
wiesz, naturalne starania trwały kilka lat, a czas od rozpoczęcia stymulacji do telefonu od embriologa - 3 tygodnie.Jasne, wiadomo że jesteśmy szczęściary razem z Aileen, ale już nawet nie patrzac na nasz rezultat to nadal biorąc pod uwagę na sucho samą stymulację i punkcje, czekanie na telefon od embriologa - dla mnie to było poniekąd łatwiejsze niż te całe naturalne starania![]()
Ja odstawiłam we wtorek i widzę nici z okresu -,- ehh pewnie znowu bede czekac 12-14 dniNo tak z reguły dziewczyny mają, ale jak widać nie wszystkieja zawsze jak brałam dupka dostawałam 9 dnia brania. Nie wiem czemu tak jest.