Orchidea93
Fanka BB :)
A czy ktoras z Was krwawiła po transferze ? Ja jestem 8 dpt i dziś w nocy miałam na wkładce troche krwi i wczoraj pod wieczór bolal mnie brzuch.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A betę i progesteron już robiłaś?A czy ktoras z Was krwawiła po transferze ? Ja jestem 8 dpt i dziś w nocy miałam na wkładce troche krwi i wczoraj pod wieczór bolal mnie brzuch.
Jeszcze nie dopiero 15 mam robić i biorę tylko cyglogest. Wydaje mi sie ze to raczej nie z podrażnienia, bo troszkę tej krwi było ale teraz rano juz nie krwawiłamA betę i progesteron już robiłaś?
Bo to może być wszystko tak na prawdę, jeśli bierzesz heparynę i Acard, jakieś leki dopochwowe to mogłaś sobie po prostu coś podrażnić.
Cyclogest bierze się dopochwowo więc jak najbardziej może strzelić jakieś naczynko.Jeszcze nie dopiero 15 mam robić i biorę tylko cyglogest. Wydaje mi sie ze to raczej nie z podrażnienia, bo troszkę tej krwi było ale teraz rano juz nie krwawiłam
Tak, też ok.10 dni po transferze... Już miałam wtedy pozytywne testy. To bylo konkretne krwawienie jak przy początku miesiączki. Na USG nie było nic widać i nic się złego nie stało.A czy ktoras z Was krwawiła po transferze ? Ja jestem 8 dpt i dziś w nocy miałam na wkładce troche krwi i wczoraj pod wieczór bolal mnie brzuch.
W 15 dniu to ja robiłam w klinice na poczet programu. Ale wcześniej znając już odpowiedź że się udało.A czy ktoras z Was krwawiła po transferze ? Ja jestem 8 dpt i dziś w nocy miałam na wkładce troche krwi i wczoraj pod wieczór bolal mnie brzuch.
Trochę mnie uspokoiłaśTak, też ok.10 dni po transferze... Już miałam wtedy pozytywne testy. To bylo konkretne krwawienie jak przy początku miesiączki. Na USG nie było nic widać i nic się złego nie stało.
Tak, tyle dni po zastrzyku to już beta nie będzie zafałszowana, bo minęło 15 dni. I jeśli to był transfer blastocysty to 8dpt już w zdecydowanej większości przypadków wyjdzie pozytywny test.Ja sie właśnie zastanawiam czy jeżeli brałam overall 29.12 to test powinien juz wyjść? Bete mam robić w czwartek ale chyba zrobię jutro test z rana. Ogólnie to o 24.00 poszłam zrobic siku i w tedy mialam na wkładce troche krwi potem o 6 rano juz było spoko. Włożyłam sobie tabletkę i o 8 poszłam siku i znowu było troche krwi na papierku a tak normalnie to nie krwawienie. Czy to moze byc plamienie implantacyjne ?