reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Jeszcze nie dopiero 15 mam robić i biorę tylko cyglogest. Wydaje mi sie ze to raczej nie z podrażnienia, bo troszkę tej krwi było ale teraz rano juz nie krwawiłam
Cyclogest bierze się dopochwowo więc jak najbardziej może strzelić jakieś naczynko.
A równie dobrze może być problem na przykład zza niskim progesteronem dlatego pytałam czy badałaś poziomy.

Ja sie właśnie zastanawiam czy jeżeli brałam overall 29.12 to test powinien juz wyjść? Bete mam robić w czwartek ale chyba zrobię jutro test z rana. Ogólnie to o 24.00 poszłam zrobic siku i w tedy mialam na wkładce troche krwi potem o 6 rano juz było spoko. Włożyłam sobie tabletkę i o 8 poszłam siku i znowu było troche krwi na papierku a tak normalnie to nie krwawienie. Czy to moze byc plamienie implantacyjne ?

A czy ktoras z Was krwawiła po transferze ? Ja jestem 8 dpt i dziś w nocy miałam na wkładce troche krwi i wczoraj pod wieczór bolal mnie brzuch.
W 15 dniu to ja robiłam w klinice na poczet programu. Ale wcześniej znając już odpowiedź że się udało.

8dpt robiłam prywatnie w labie i było już 88 beta i progesteron ponad 44. Biegłam szybko robić bo w dniu transferu miałam niski progesteron.
Dla spokoju bym poszła i zrobiła te wyniki 😉

reklama
Ja sie właśnie zastanawiam czy jeżeli brałam overall 29.12 to test powinien juz wyjść? Bete mam robić w czwartek ale chyba zrobię jutro test z rana. Ogólnie to o 24.00 poszłam zrobic siku i w tedy mialam na wkładce troche krwi potem o 6 rano juz było spoko. Włożyłam sobie tabletkę i o 8 poszłam siku i znowu było troche krwi na papierku a tak normalnie to nie krwawienie. Czy to moze byc plamienie implantacyjne ?
Tak, tyle dni po zastrzyku to już beta nie będzie zafałszowana, bo minęło 15 dni. I jeśli to był transfer blastocysty to 8dpt już w zdecydowanej większości przypadków wyjdzie pozytywny test.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry