reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

reklama
Dzięki, bo się przyda, a jeszcze czas jest 😄
A jak Wam się wybarwiają te testy z easyhome z Amazona ? Bo też jestem ciekawa czy lepiej pink płytkowym super czuły wykryje czy taki easyhome ?
Bardzo ładnie się wybarwiają, moim zdaniem są bardzo czułe. Z ciekawości porównam jutro z Pinkiem, bo sobie siknę jeszcze po powrocie do domu 😄

Załączniki

• IMG_20250421_115319.jpg
    IMG_20250421_115319.jpg
    581,4 KB · Wyświetleń: 187
Kazał dziś rano powtórzyć betę i przyjść o 14;15 do niego
Aa to daje jakieś objawy wcześniej ?? Bo póki co nic mnie nie boli ..😫
Podczytuję, bo trzymam kciuki tu za długoletnie staraczki i czekam aż los im się odmieni.
Gratulacje dla wszystkich przyszłych Mam. Szczególnie Mama R. jesteś fenomenem z tą ilością badań i niemalże dziecięcą wiarą i tym pozytywnym podejściem, brawo, że osiągnęłaś to, o czym marzyłaś czyli 2 kreseczki.

A teraz @Suuu ja nie miałam praktycznie żadnych objawów cp - brak bólu, plamień, krwawień, brak bólu barku i brzucha. To, co zwróciło moją uwagę to brak bólu piersi i brak mdłości ( w 3 ciążach miałam od początku) beta w dniu @, która była dość niska mimo prawidłowych początkowych przyrostów. Przyrosty badałam 3 razy i wszystkie były prawidłowe, więc do wizyty u lekarza juz nie powtarzałam ich. Tak na prawdę pierwszym sygnałem był brak śladów ciąży w macicy na wizycie u lekarza, który wtedy miał mi potwierdzić ciążę. Wszystkie objawy cp poza nieprawidłowymi przyrostami pojawiły się chwilę przed 7 tyg ciąży. Także działaj, szukaj lekarza i zadbaj o siebie.

Podczytuję, bo trzymam kciuki tu za długoletnie staraczki i czekam aż los im się odmieni.
Gratulacje dla wszystkich przyszłych Mam. Szczególnie Mama R. jesteś fenomenem z tą ilością badań i niemalże dziecięcą wiarą i tym pozytywnym podejściem, brawo, że osiągnęłaś to, o czym marzyłaś czyli 2 kreseczki.

A teraz @Suuu ja nie miałam praktycznie żadnych objawów cp - brak bólu, plamień, krwawień, brak bólu barku i brzucha. To, co zwróciło moją uwagę to brak bólu piersi i brak mdłości ( w 3 ciążach miałam od początku) beta w dniu @, która była dość niska mimo prawidłowych początkowych przyrostów. Przyrosty badałam 3 razy i wszystkie były prawidłowe, więc do wizyty u lekarza juz nie powtarzałam ich. Tak na prawdę pierwszym sygnałem był brak śladów ciąży w macicy na wizycie u lekarza, który wtedy miał mi potwierdzić ciążę. Wszystkie objawy cp poza nieprawidłowymi przyrostami pojawiły się chwilę przed 7 tyg ciąży. Także działaj, szukaj lekarza i zadbaj o siebie.
Dziękuję ❤️ Teraz mam plan już czekać do wizyty z USG bo ręką już cała pokluta 😆

reklama
Do góry