reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Świeże staraczki, pierwsze dziecko :)

Update jest taki, że testowałam 27DC, wyszedł z tego negatyw w postaci biel Vizira.
Dziś powinna być 🐒 oczywiście nie przyszła (no kto by się spodziewał), a brzuch mnie ciągnie już z 4 dni dobre i już mnie zaczyna to męczyć bo skoro tak ciągnie to mógłby już cholera być i zrobić swoje. 😅
Jak się nie doczekam MAUPY do rana, to jeszcze patyk pójdzie w ruch może jutro. 🫣
I jak i jak? Małpa przyszła?

Ja mam pierwszy cykl z testami owu. Testowanie czeka mnie od 29 kwietnia do pierwszego dnia miesiączki 🤣 zobaczymy. Działa były dość fajne, chwilę przed peakiem, kilka razy po peaku 🤣

reklama
I jak i jak? Małpa przyszła?

Ja mam pierwszy cykl z testami owu. Testowanie czeka mnie od 29 kwietnia do pierwszego dnia miesiączki 🤣 zobaczymy. Działa były dość fajne, chwilę przed peakiem, kilka razy po peaku 🤣

Nie przyszła, obecnie mam 4 dni spóźnienia i w sumie ostatni test robiłam w 27 dc. 🙈
Muszę się zebrać i zobaczyć.

No to czekamy!!

Póki co mocno zniechęcił mnie fakt, że czułam się przed terminem już bardzo jak na okres, z tym tylko, że mnie oszukał i nie pokwapił się przyjść. Byłam przekonana, że już jest za rogiem (a szczerze, jeśli nic z tego to bym chciała żeby przyszedł jak najszybciej, bo mam wyjazd...), a tu taki klops.
Jak przyjdzie mi na wyjazd to będę zła jak osa. 😒

Wczoraj robiłam wieczorem test, to było 12 dni od stosunku gdzie coś mogło jeszcze być, obserwując moje zachowanie + jakość śluzu, ale było i bez cienia cienia. Uważam, że jeśli coś by miało być to już test by to pokazał. Tym samym cykl spisuję na stratę, a zaczynam oczekiwanie dalsze na 🐒.

Wrócę z wyjazdu to ogarnę sobie termin u nowego gine, żeby zrobić kontrolę i polecę prywatnie zrobić wszystkie możliwe wyniki, żeby do niego mieć już coś do pokazania.

Wczoraj robiłam wieczorem test, to było 12 dni od stosunku gdzie coś mogło jeszcze być, obserwując moje zachowanie + jakość śluzu, ale było i bez cienia cienia. Uważam, że jeśli coś by miało być to już test by to pokazał. Tym samym cykl spisuję na stratę, a zaczynam oczekiwanie dalsze na 🐒.

Wrócę z wyjazdu to ogarnę sobie termin u nowego gine, żeby zrobić kontrolę i polecę prywatnie zrobić wszystkie możliwe wyniki, żeby do niego mieć już coś do pokazania.
No nic, trzeba działać w kolejnym cyklu i tyle. Trzymam kciuki żeby kolejny był tym ostatnim!

No nic, trzeba działać w kolejnym cyklu i tyle. Trzymam kciuki żeby kolejny był tym ostatnim!

Dziękuję, ja ogólnie staram się nie brać tego do głowy. Przychodzi mi to z lekkim niesmakiem, ale cóż poradzić. 😀
Ja trzymam kciuki za was teraz, że zaraz przyniesiecie tu dobre nowiny i że będę czytać o bobasach a nie o MAUPACH. 🐒

Ja w przyszłym tygodniu będę testować. Pierwszy raz trafiliśmy na owulację według testów i te działania były 🥰 nie mam super nadziei ale fajnie myśleć że MOŻE się udać.

reklama
Do góry