MamaR
Fanka BB :)
Przytulam mocno !I dostałam mocnego bólu okresowego jak co miesiącwgl ja mam zawsze mocno obfite i ze skrzepami miesiączki.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przytulam mocno !I dostałam mocnego bólu okresowego jak co miesiącwgl ja mam zawsze mocno obfite i ze skrzepami miesiączki.
wszystkie badania jakie miałam są wypisane w stopceMożesz napisać jakie miałaś zlecone badania?
A okwszystkie badania jakie miałam są wypisane w stopce![]()
zrozumiałam, pojedynczy niski wynik bety po 4 dniach pozytywnego testu powie bardzo dużo, beta pędzi jak już się pojawi przy zdrowej ciążyChyba nie przeczytałaś mojego postu że zrozumiem. Pati jeszcze nie ma wyniku i pisałam że pojedynczy wynik jej nic nie powie póki go nie powtórzy. Ale sprawa się wyjaśniła bo dostała okresu więc sytuacja jest jasna.
obróć telefon poziomoA okno to zobaczę na komputerze bo z przeglądarki telefonu nie jest to widoczne
![]()
obróć telefon poziomo![]()
Moja reakcja to zaskoczenie, hahahobróć telefon poziomo![]()
spoko, też przez to przechodziłam w swoim czasieMoja reakcja to zaskoczenie, hahah
Moja tak samo, wow!Moja reakcja to zaskoczenie, hahah