callina
Fanka BB :)
I z pierwszą ciążą nie było problemów?Tak mam, 4 letnią córkę.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I z pierwszą ciążą nie było problemów?Tak mam, 4 letnią córkę.
Ona przez jakiś czas udzielała się jeszcze na grudniowych mamach, więc ogólnie wiem w czym rzecz. Jutro miała mieć decydujące USG, no ale pewnie się nie dowiemy jaki rezultat.To pewnie też przytrafiło się jej coś przykrego ;(
Nie ma dużej różnicy tak naprawdę. Jeśli byśmy założyli, że owu 23.04 (dzień po peaku), to zrób w środę 30.04.A ja dalej się waham kiedy zrobić progesteronczy jutro czy w środę.
jeden jedyny test owulacyjny i to z mocnym plikiem był w południe 22.04 .. wcześniej nie badałam, bo myślałam, że jest jeszcze czas więc może i był wcześniej..
I cały czas myślę czy robić 29.04 czy 30.04
Podpowiecie?![]()
Myślisz, że będą wyniki w miarę od razu jeśli na drugi dzień rozpoczyna się majówka?Nie ma dużej różnicy tak naprawdę. Jeśli byśmy założyli, że owu 23.04 (dzień po peaku), to zrób w środę 30.04.
Zależy gdzie będziesz robić. W Alabie ostatnio niestety wyniki miałam dopiero w nocy.Myślisz, że będą wyniki w miarę od razu jeśli na drugi dzień rozpoczyna się majówka?
Tule Cię mocnoDzięki dziewczyny za Waszą wiedzę
Następnym razem zrobię betę i proga w 1 dzień pozytywnego testu.
Przyszły wyniki, beta 7,7 , progesteron 0,25.
Mam pytanie do dziewczyn, które już mają ciążę za sobą. Czy to normalne, że objawy tak jakby falują? Z rana silne mdłości, a po południu to bym zjadła wszystko na raz. Piersi jednego dnia się dotknąć nie da innego jest tylko lekka wrażliwość sutków.
Świruje, bo w styczniu nagle wszystkie objawy ustąpiły i był szybki biochem więc każdą zmianę w ciele obserwuję
Żadnych problemów nie było, ciąża książkowa. Żadnego badania bety i progesteronu ( nic o tym wtedy nie wiedziałam nawet,bo nie było mnie na forum ). Tydzień po planowanej @ zrobiłam test, były dwie kreski, ale jedna jasna. No i potem robiłam przez kolejne 2 dni i kreski już były ciemniejsze. Pierwsze USG dopiero miałam w 8 tyg. Także naprawdę żadnych problemów.I z pierwszą ciążą nie było problemów?