• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Grudniowe mamy 2025

reklama
Ja to na razie szukam lekarza do prowadzenia ciąży. Na wtorek jest zapisana na NFZ do jakiejś doktor, podobno marudna, ale chce jakieś badania zrobić i USG piersi. Tylko chyba jutro jeszcze raz zadzwonię zapytać czy mają późniejszą godzinę, bo o 11 to ja w pracy jestem 🤦

Coraz bardziej się stresuję 🫣 jutro mam pierwsze USG i po cichu liczę na to, że będzie już serduszko. A w razie czego umówiłam się dodatkowo na 2.05, żeby 5.05 na wizycie mogli mi już założyć kartę. Nie mam w sumie podstaw, żeby się stresować, żadnych niepokojących objawów ani nic… a jakiś absurdalny strach, że może będzie pusty pęcherzyk.
Jutro razem wizytujemy 😆 Oby były tylko dobre wieści. Ja tylko chce by był pęcherzyk w macicy. Na resztę mam czas i wizytę 15.05 umówiona :-)

Moja znajoma kilka lat temu urodziła 31.12 dziecko - i nawet o północy pielęgniarki poroznosiły po lampce szampana wszystkim mamom (w prywatnej klinice to było) 😆
…mi teraz szykuje się termin na 28.12, a że poprzednia ciąża donoszona co do dnia, to w sumie mogę być też tą, co sylwester spędzi na porodówce 🙈
Ja tylko nie chce rodzic w święta 😆

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry